Facebook

Beoordelingen van Yugo Haren

Recente recensies van Yugo Haren

5 sterren na 477 reviews

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, ook voor bezorging thuis!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten, héérlijk vers en met zorg bereid!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima erg lekker helaas waren de warme gerechten koud geworden , volgende keer maar zelf ophalen

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top. De lekkerste sushi in de regio ❤️

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij laten meestal thuis bezorgen omdat we de sfeer in het restaurant vrij ongezellig vinden: er heerst een haastige en vrij onpersoonlijke sfeer. Je eet onder tijdsdruk en omdat dit voor iedereen geldt loopt de bediening de hele avond gehaast rond om alle bestellingen maar op tijd af te leveren. Omdat je telkens verschillende medewerkers aan je tafeltje krijgt, ontstaat geen persoonlijk contact. Het doel lijkt vooral te zijn alles op tijd uit te serveren. Heel lekkere sushi, maar voor ons niet echt ontspannen avondje uit. Zoals gezegd vinden wij de sushi v yugo altijd heel lekker, kwalitatief beter maar ook best stuk duurder dan andere sushirestaurants. Bij onze laatste bestelling helaas 2 salades vergeten te bezorgen, deze werden nabezorgd ('kan even duren want de bezorger is net op pad geweest'). Salades werden uiteindelijk met een half uur bezorgd. Dat viel ons mee, ookal wonen we op 5 min rijden vh restaurant. Was leuk geweest kleine attentie erbij te doen voor de klantenbindi

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

tip... volgende x misschien wel de opmerking beter lezen. Verder was alles echt weer heerlijk

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super. Eerste keer besteld. Bij de opmerkingen aangegeven dat ik zwanger ben, en dat ik naar mijn weten alles zwanger proof had besteld. Maar toen stond op 1 van de bakjes "niet zwanger" Dat vond ik echt ontzettend attent! Erg tevreden over Yugo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten!! Bezorging iets te laat maar dat is niet gek op een vrijdagavond.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!! Je hebt geen echte sushi gehad als je niet bij Yugo bent geweest!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi was lekker. Jammer dat er niet in Zuidlaren bezorgd wordt. Daarnaast vind ik het verwarrend dat er bij iDealbetaling bij staat dat het €0,25 extra kost en bij creditcard staat niks. Nu zie ik dat het €2,11 kostte. Dat vind ik heel slordig en onduidelijk. Daarnaast gek dat je moet betalen om te betalen. In de zaak betalen is geen keuzemogelijkheid. Jammer.

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super, goed en lekker 👍🏻

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer heerlijke sushi. D1 al geproefd? Helaas geen fan van de gefrituurde calamares. Droog en taai, dat mag beter. Maar verder is en blijft Yugo echt een aanrader.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben Sushi via de app besteld. Dat ging heel eenvoudig. Op het gewenste tijdstip stond onze bestelling klaar en het was heerlijk.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

👍

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, super service, erg vriendelijke mensen en super kwaliteit sushi.. We verheugen ons alweer weer op een volgende bestelling...😉

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastische sushi weer! Hartelijk dank, we hebben genoten! Veel beter dan waar ook in de omgeving!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling kwam een half uur te laat, wat zeer veel ongemak veroorzaakte. Graag zou ik hiervoor een vergoeding krijgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nog nooit mooiere en lekkerdere sushi gegeten. Steeds weer zijn ze van constant hoge kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was 25 min te laat Eten was oké, satestokjes waren niet echt lekker

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt ontzettend genoten van de variatie en heerlijke smaken! Ik vond het top!

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit, mooi gepresenteerd, maar ik zou graag voor de sushi een andere soja-dip hebben dan voor de sashimi, en al helemaal niet in zo'n knullig plastic zakje dat je zonder schaar niet open krijgt, of het spat alle kanten uit.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk..geweldig.. Een echte traktatie 👍

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelprocedure verloopt snel en soepel. Op de afgesproken tijd was de bestelling klaar. De producten zijn vers en heerlijk. Yugo is naar onze mening niet te overtreffen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd een dikke pluim. Heerlijk gegeten. Normaal eten wij altijd in het restaurant. Maar nu opgehaald. 👍

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was wederom heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg goed en snel bezorgd!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten en precies op het afgesproken tijdstip klaar om afgehaald te worden. Top!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk! Wij hebben weer genoten.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! De sushi werden keurig op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

makkelijk bestellen Op tijd klaar om op te halen Goede kwaliteit Goed verpakt Heerlijk gegeten

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is altijd heerlijk bij jullie En bezorging ging veel sneller dan aangegeven. Tip: meld het als het eerder komt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en meer! Bezorgservice top!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk! Alleen de eetstokjes zaten er niet bij.

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

45 minuten na bestelling gebeld wanneer de bezorging zou plaatsvinden, bleek de bon te zijn verdwenen, toen is deze alsnog verwerkt.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

- 30 minuten te late levering - eten was koud - geen stokjes meegeleverd - personeel vindt het een normale gang van zaken Heel slecht!!!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald, na aanmelden ter plekke binnen enkele minuten mee te nemen. Super lekker, vers, smakelijk en goed voorzien van gember, wasabi en Soy sauce

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, snel bezorgd. Heerlijk eten.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker 😋 Herlijk van genoten!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Klantonvriendelijk ontvangen door mevrouw die haar dienstmedewerker corrigeerde op een vergissing en mij zeer onvriendelijk doorverwees naar de andere ingang. Ik voelde mij niet welkom en zal dan ook geen bestellingen meer plaatsen.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yugo Haren heeft gewoonweg de lekkerste sushi!!!!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer fantastisch lekker

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend eten, mooi op tijd geleverd. Dus prima service.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heeeerlijke sushi. Super kwaliteit, duidelijk vers bereid.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker, maar afhaal is wel aan de dure kant.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, bij afhalen alles vlot geregeld en de warme gerechten zijn na een klein halfuur rijden nog steeds warm én lekker!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit sushi. Altijd lekkere sushi van Yugo!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze eerste bestelling bij yugo. Op aanraden van kennissen. Volgens hun ervaring de lekkerste sushi die er is. En ze hebben gelijk gehad. Het was heerlijk! Bestellen via de app erg makkelijk. Perfect klaargemaakt. Stond netjes klaar op de afgesproken tijd. Doen we zeker nog een keer! Een aanrader!!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

En weer heerlijk gegeten 👍👍😄

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke conform verwachting! We waren weer enthousiast geworden na een tijd geen sushi meer te hebben gehad.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar de warme hapjes waren koud, dat was niet lekker.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We konden onze bestelling ophalen. op de tijd die we aan hebben gegeven.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi, goede kwaliteit, leuke afwisseling in de box! Niet de goedkoopste, maar prijs-kwaliteit is op orde. Onze bestelling ging niet helemaal goed, maar dit werd na een telefoontje keurig opgelost.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Op tijd bezorgd.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super !!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Service, kwaliteit, tijdigheid. Allemaal top.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal altijd tevreden. Al jaren lang. Echter dit keer toch wat ontevreden. Het afhalen duurde dit keer langer als normaal. Daarnaast was Een complete sushi schaal vergeten mee te geven bij de bestelling. Terug gegaan en zelfs toen werd er wat verontwaardigd gereageerd. Er kan eens iets vergeten worden, echter in de tijd dat ik stond te wachten waren er nog 2 mensen die terug moesten met hun bestelling omdat het niet compleet was. Dit ben ik niet van jullie gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service, vriendelijk personeel. Voor het eerst Sushi online besteld, heel eenvoudig en duidelijk. Smaakte heerlijk! Keurig en veilig af kunnen halen. Voor herhaling vatbaar 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijzige, maar prima Sushi. Geen 5 sterren omdat bezorgen/afhalen erg lang duurt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken erg goede sushi! Helaas deze keer iets minder, alsof het al de hele dag in het bakje stond te wachten. Sushi bladen erg slap en smaakloos. Ook veel dingen uit elkaar gevallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke sushi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was uitstekend. Prijs van de fles Pruimenwijn wel heel erg duur € 20,00. Jammer dat we een half uur moesten wachten. Planning kan en moet beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi van omgeving Groningen, fijn dat afhalen nog mogelijk is in deze tijd. Prijzen liggen wel redelijk hoog, maar past bij geboden kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top , heerlijk gegeten en snelle service

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima smaak, goede opmaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Hebben besteld en opgehaald, het stond op de afgesproken tijd klaar en het was heerlijk eten. Vers en goed bereid alles aanwezig in de tas. Prima ervaring en zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi tot nu toe! Heerlijk vers, flinke stukken vis. Iets duurder dan andere sushi restaurants, en dat proef je! Voor ons geen andere meer.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk als altijd. Vers bereid en erg smaakvol.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van fantastische sushi 🍣 Afgehaald deze keer; hoop op spoedige opening van het restaurant.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi volgens m’n dochter!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi die op afgesproken tijdstip bezorgd werden.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en snelle service

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en betaald. Bestelling was op afgesproken tijdstip gereed. Heerlijk gegeten. Snel weer.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling verliep vlot en ik kon het op afgesproken tijd ophalen. De sushi's waren heerlijk vers en het smaakte verrukkelijk.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was lekker! Wegens drukte op koningsdag werd de bestelling helaas een uur later bezorgd. Ik heb er zelf achteraan moeten bellen, dus had het wel netjes gevonden als ze zelf een update hadden gegeven dat het later bezorgd zou worden. Door de late bezorging waren de warme hapjes ook afgekoeld. Maar over de smaak en kwaliteit verder niets te klagen!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten goed, bezorging 45 minuten te laat.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en gevarieerde sushi. Online besteld en keurig thuisbezorgd met sojasaus en gember en stokjes 🤗 We hebben heerlijk gegeten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden om 18.30 uur en konden voor bezorging kiezen tussen 19.30, 20.00 of zo snel mogelijk. We hebben voor zo snel mogelijk gekozen, ervan uitgaande dat dit sneller zou zijn dan de 19.30 die je ook kon kiezen. In de bevestigingsmail bleek dat om 19.45 uur pas bezorgd zou worden. Uiteindelijk kwam het eten pas na 20.00 uur. Dat is dus ruim 1,5 uur wachten op je eten met hongerige kinderen. We hadden voor een fors bedrag (zo'n 85 euro) eten besteld, maar toen alles op was, moesten 3 van de 4 eters nog boterhammen eten omdat ze nog honger hadden. Het eten was lekker, maar zowel de bezorgtijd als de hoeveelheid eten voor het bedrag waarvoor we besteld hadden, viel ons erg tegen. Hierdoor voor ons niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten weer heerlijk! Bezorging wel 25 min later dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk)je sushi. Erg fijn dat jullie weer deels geopend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi uit t noorden!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Verser dan vers en lekkerder dan lekker!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt prima! Lekker gegeten. Goede kwaliteit. En op tijd bezorgd!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, maar we komen liever in het restaurant waar we meer waar voor ons geld krijgen. Verhouding prijs kwaliteit ligt o.i. een beetje scheef!!

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat ik niet in het restaurant kan eten maar eens sushi besteld met wat andere dingetjes. Heerlijk zoals al jaren lang.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd was het heerlijk vers!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd. Helaas nu niet in het restaurant, maar de kwaliteit blijft top.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi, de beste van Groningen en omgeving!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste sushi van Groningen en omstreken. Bezorger was mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk zoals wij gewend zijn van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, de bezorger was 20 min te laat.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

uitstekende kwaliteit en vlotte thuisbezorging in deze lastige corona tijden.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was later dan de bedoeling was, maar het was erg druk. Maar als altijd erg lekker

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten. Kwaliteit is altijd top! En heel netjes gesorteerd en verpakt zoals gevraagd ivm zwangerschap. Bezorging was netjes, alleen wel wat te laat. Normaal niet heel erg, maar ivm hongerige kindjes was t deze keer minder prettig.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten gister. Kwaliteit van de sushi is prima. Helaas waren de andere gerechten niet meer warm maar lauw (yakitori stokjes, gefrituurde garnalen, korean beef, beefrolletjes, pisang goreng). Ook kwam de bezorging 15 minuten later dan gepland volgens de mail. Bezorging mbt corona maatregelen was prima! De hoeveelheid eten viel wat tegen voor 38 euro, maar ja dat weet je bij sushi.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De bediening uitstekend ook in het Corona tijdperk.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi box B besteld. Perfect. Niks op aan te merken.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Bestel altijd bij yugo en ben nog nooit ontevreden geweest.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Bezorging hebben op zsm gezet, de ingeschatte bezorgtijd zat maar 5 min naast de uiteindelijke bezorgtijd. Heel netjes!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Altijd lekkere sushi bij Yugo!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top!!!!!!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden voor 4 personen besteld tijdens Pasen. Door de drukte werd het eten later bezorgt dan aangegeven. Maar na bezorging bleek de tas gevallen te zijn waardoor de sushi er nu niet meer uitzag en was gedeeltelijk uit elkaar gevallen. De papieren tas miste een handvat. De smaak wordt er niet minder door, maar het was wel jammer. De bezorger had het ook kunnen melden maar had dit niet gedaan. Voor bijna €80 had dit niet mogen gebeuren op deze manier. Hopelijk gaat dit volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook in corona-tijd enorm genoten van heerlijke sushi. D2 en de sashimi zijn onze persoonlijke favorieten van de kaart. Nette bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, alleen jammer dat we dubbel betaald hebben voor deze bestelling

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwam iets later dan verwachting. Desondanks heerlijk gegeten!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warme gerechten waren allen koud

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1,5 uur Voor het bezorgd zou worden ( bij ‘ zo snel mogelijk’) maar een half uur na die tijd was het er nog niet en heb ik gebeld en het zelf maar opgehaald. Eten was prima!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben tenminste 2 uur op onze bestelling moeten wachten.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed, heel lekkere sushi, maar wel prijzig.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestellen is zo gedaan, bestelling was op tijd klaar, personeel was super aardig (heb afgehaald, niet laten bezorgen) en de sushi was heerlijk!! Ik kan geen minpunten bedenken, daarom 5 sterren!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk. We zijn blij dat Yugo weer bezorgd, hadden er echt naar uitgekeken!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wel prijzig maar de kwaliteit is dan ook fantastisch!!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

beetje laat

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwalitatief goed zoals altijd!! Genoten!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 15:50 uur een bestelling geplaatst dat het om 19:00 uur bezorgd zou worden. Om 19:30 gebeld waar ons eten blijft. Om 19:45 pas ons eten! 3 kwartier later. Dit ook medegedeeld aan de bezorger en dan krijg je te horen dat er maar 1 bezorger is!!! Kom op, het is dan wel coronacrisis maar nog steeds een vrijdagavond en mensen willen de ondernemers hierin steunen. Als je dan maar 1 bezorger hebt is dat niet te doen! Ook besteld op Valentijnsdag en kwam het eten pas twee uur later!!!! Zet a.u.b. Meer bezorgers in zodat je meer klanten tevreden kan houden. Dit slaat gewoon nergens op. Snellere bezorging is meer klanten.

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima weer!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en lkkr snel

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service zoals gebruikelijk! Beste sushi uit de provincie Groningen.

, 28-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals altijd erg goed. Alleen was de bezorging nu maar liefst drie kwartier te laat. Dat is wel erg jammer.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beoogde bezorgtijd per mail doorgegeven was 19.25. Na een telefoontje naar jullie rond 19.40 bleek het nog zeker 25 minuten te duren omdat het druk was. De sushi kwam om 20.10. We hadden om 18.20 besteld. We zijn altijd super tevreden over jullie sushi ook gisteren. Maar deze levertijd vonden we echt veel te lang. Een volgende keer zouden we het waarderen dat jullie contact met ons opnemen dat het langer duurt dan verwacht.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Bestelling was prachtig op tijd

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden s middags via de site voor 19.00 uur besteld en kregen het pas om 20:30!

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bezorging was prima, netjes, wel 20 minuten te laat (wat niet heel erg was)

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Wel jammer dat er een plastic stukje groen bij zat. Het lijkt dan misschien wel leuk??, maar de sushi ziet er op zich al prachtig uit. Het doet afbreuk aan de mooie sushi en is ook niet milieuvriendelijk. Dit is niet nodig. Bovendien is het misschien een idee om op een andere verpakking (karton) over te gaan. Of misschien op de site te zetten dat mensen hun eigen bakjes mee kunnen nemen. Het weerhoud mij eerlijk gezegd om nog eens te bestellen. Hoe lekker het ook was.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed 👍

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Veel vis in de sushi en fantastisch op smaak.

, 30-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel online te regelen, keurig op tijd klaar en heel, heel smakelijk Top!

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, goed en smaakvol eten! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons eten kwam 3 kwartier later dan er als verwachting werd gemaild. Het was niet warm meer. Heel jammer, omdat ik anders gewend ben.

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 20-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten lekker, bestelling bezorging duurde erg lang (70 minuten)

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had het gevoel dat er iets minder zorg is besteed dan eerder het geval was. De edamame waren te lang gekookt en de sushi viel soms uit elkaar. Het is gelukkig nog steeds lekker.

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, helaas 20 minuten later dan aangegeven (terwijl we 1,5u van tevoren besteld hadden). Niet heel erg, maar daarom geen 4 of 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, bezorging half uur te laat

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijke Sushi. Topkwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi! Rijden wij graag even voor om. Voor het eerst online besteld om op te halen, stond op het afgesproken tijdstip klaar, top 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en vers, bezorging 9 van de 10 keer accuraat, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd gebracht! Het eten was heerlijk!

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi echt keer op keer geweldig

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten, goede kwaliteit als altijd en snel gebracht. Alleen de hoeveelheid sojasaus was weer wat magertjes.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De deur werd voor mij open gedaan. Dat is misschien wat kleins, maar in deze tijden valt dat gewoon op! Erg vriendelijk en gewaardeerd!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!!

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Echt niet normaal lekker!!

, 18-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Het was weer prima. Wel zelf opgehaald. Het zou prettig zijn als er bezorgd werd in de hele oude gemeente Haren.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi. De beste van Groningen en omgeving.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en bijna volgens afgesproken tijd

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het weer heerlijk! 🍣🍤👍

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen stokjes erbij Nigiri sushi erg klein

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 minuten na de afgesproken tijd bezorgd, dat is wel heel lang. En voor het eerst had ik het idee dat de sushi wel al voor de afgesproken tijd klaar stond. Het was lekker, maar allemaal wat droger en plakkerige. Minder vers dan ik gewend ben.

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling niet compleet Geen soya saus en geen stokjes Salade bakje had gelekt Voor verbetering vatbaar

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker vers en goed verhouding tussen prijs en kwaliteit.

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had om 3 uur ‘s middags eten besteld, dat om half 7 bezorgd zou worden, maar het werd bijna een half uur later bezorgd.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal is de bestelling prima. Helaas waren ondanks de snelle service de warme gerechten echt koud. De edamame waren droog en wit uitgeslagen en ook leek het alsof de gamba’s veel te lang in de frituur hadden gelegen.

, 01-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en ooh zo lekker!!!

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet alles werd geleverd In tweede instantie ..... die overigens heel snel bezorgd werd,.... kwam het aan

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

beste sushi uit t noorden !

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was twintig minuten te laat, en de sushi was geleverd zonder stokjes. Zeer slechte service

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog altijd de beste sushi van Groningen en omstreken.

, 19-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en bezorging precies op tijd

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere sushi kan je nergens vinden! Yugo is de beste!!

, 09-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi. De lekkerste in de wijde omtrek van Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, vers en goed klaargemaakt. Beste sushi van Groningen en omgeving

, 05-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Yugo is by far het allerbeste sushi sashimi fushion restaurant van Noord Nederland. De kwaliteit van de producten die worden gebruikt is van de allerhoogste kwaliteit. Een ware smaaksensatie. Kan niet beter!!

, 01-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten en na digitaal verzoek om snelle bezorging werd ik heel netjes gebeld dat ze het niet konden garanderen, maar wel gingen proberen. Vervolgens werd het ruim op tijd gebracht en zelfs eerder dan beloofd. Fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk, Vlot, op tijd geleverd, gezond en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooral de bezorging door Thorsten was perfect

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer sushi besteld bij Yugo. De bezorging was super snel, maar de kwaliteit van de sushi was helaas niet goed. Het was niet vers, het leek wel alsof we kliekjes van de vorige dag hebben gekregen. Erg teleurstellend, voor ons geen tweede keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 19-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke sushi! Speciale aanrader: D1 Hotegai Nigiri. Ook de bezorging was top. Wij willen nooit meer anders.

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was snel klaar en makkelijk besteld op de website.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er 10 min eerder dan aangegeven op de bestelling, normaal geen probleem, maar in dit geval lagen de kids daardoor nog niet in bed!

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokjes, sausjes ect miste

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord: heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke smaken, vlot bezorgd

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we van Yugo gewend zijn.. Heerlijk vers en keurig netjes op tijd geleverd.

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bestelling gehaald. Stond al klaar. Lekker en vers, voor herhaling vatbaar! Iets meer keuze zonder surimi zal fijn zijn

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van de sushi perfect! Alleen het bezorgen duurt erg lang, in ons geval ruim een half uur na de verwachte bezorgtijd. De warme gerechten zijn lauw als ze aankomen. We hebben daar al tel. contact over gehad.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed, zoals altijd. Vaste klant. Kom jaren bij jullie. Nu een maagverkleining gehad. Mocht sinds de operatie alleen vloeibaar nu mocht ik voor t eerst weer vast voedsel. Dat werd sushi. maar weinig gehad maar o zo genoten.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker als in het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is zoals altijd erg goed. Alleen de bezorging was in dit geval maar liefst meer dan drie kwartier later dan de aangegeven bezorgtijd. Ik weet dat het druk is op zondag, maar ik had in dit geval al rond half zes besteld, dan moet het toch lukken om dit goed in te plannen. Bovendien is het wel netjes om even te bellen als het zo ver uit loopt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

????

, 23-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie kwaliteit zoals altijd ?

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Jammer dat dit door de druk van het personeel alleen nog maar mogelijk is bij afhalen. Laatste keer mijn ouders meegenomen. Ik heb me nog nooit zo geschaamd in een restaurant. Eten was top, maar na een uur elke 10 minuten of korter vertellen hoelang we nog hebben en dat we moeten opschieten was echt heel erg irritant! Daarom maar afhalen. Dan eet je zonder gezeik!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super! Speciaal van Winschoten naar Haren gereden voor een bestelling ??

, 31-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. De sushi werd 1 uur (!) eerder bezorgd dan via de bestelling op de site was afgesproken.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken prima sushi, alleen vandaag heeft er een beginneling sushi gemaakt. De nori had geen overlap en de sushi viel uit elkaar. Smaak was nog steeds prima, zal vast eenmalig zijn.

, 27-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede bezorging.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was laat, ruim een uur na de bestelling, daarnaast waren de warme gerechten flink afgekoeld.

, 02-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was weer heerlijk! We bestellen nooit meer ergens anders.

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

keurig op tijd stond de bestelling klaar en het eten was heerlijk!

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed van kwaliteit. Alleen ontbrak er 2 keer de sake.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten en de bezorging uitstekend! Groot voordeel is dat er de laatste tijd ook warme gerechten besteld kunnnen worden! Alleen doet het papiertje niet heel veel qua isolatie van deze warme gerechten!

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker maar wel te veel geld voor wat je krijgt , ik was € 30,- kwijt maar was erg weinig.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en op de afgesptoken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten alleen zijn de gefrituurde dingen bij bezorging allemaal Erg koud tot driemaal toe helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

super goed!

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo blij dat wij vlakbij Haren wonen en er bij ons in de wijk wel wordt bezorgd. Heerlijke sushi en ook de warme vleesgerechten smaakten goed. Wij willen niet meer anders...

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestelling via internet, afhalen, betalen, kwaliteit eten, alles was in orde.

, 13-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam op aangegeven tijdstip. Sushi was vers en compleet geleverd met stokjes, sojasaus, wasabi. Wij zijn fan van yugo, lekker !

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk op smaak, zowel sushi, nigiri als sashimi. 1 minpuntje: de citroen op de zalm sashimi zorgt voor een ceviche effect, de pure smaak van verse zalm word hierdoor minder. Omdat wij verder weg wonen, wordt dit effect versterkt.

, 26-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom verrukkelijk. Heerlijk.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende sushi afgehaald. Vriendelijke bediening.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk! Perfect! Altijd weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Best sushi in town en omstreken! Hoge kwaliteit, uitstekende smaak!

, 15-12-2018

Kwaliteit:

Rating

1. Fijne site om te bestellen 2. Hoge aanschafwaarde vanaf bij gratis levering 3. Behulpzaam vriendelijk personeel 4. Fouten kunnen gemaakt worden bij de bestelling (heel soms) en dan lossen ze het ook meteen voor je op binnen hun machten 5. Heeeeerlijk

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk online besteld en opgehaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen eetstokjes vergeten (ben vaste klant en dit is eerste keer). Rest was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yugo maakt de lekkerste sushi! Zou fijn als je ook voor 1 persoon kan laten bezorgen :-)

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Goed geregeld.

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Zag er prachtig uit en smaakte heerlijk!

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Verse producten, goede samenstelling Box 2, waarvan prijs kwaliteit in orde is. Online bestellen gaat super. Bij afhalen staat alles klaar. Aanrader, dit restaurant!

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, genoeg en vers..en ze waren sneller dan aangegeven.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was 50 minuten te laat, en niet compleet. De bezorger wou eerst de andere bestelling gaan bezorgen in Groningen en dan nog weer veel later de rest van mijn bestelling bezorgen. Nadat ik aangegeven had dat ik al 50 minuten zat te wachten hebben ze het direct opgehaald en weer gebracht. Verder was het eten heerlijk!

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en optijd klaar.

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik ben hoge kwaliteit gewent maar vond het deze keer minder goed qua kwaliteit, uiterlijk en smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk! De beste sushi ??

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In veel plastic bezorgt Heerlijk eten Jammer dat er geen stokjes en sojasaus bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Yugo is favorietvoor uit eten, nu voor het eerst afgehaald. Ook super! Koud en warm netjes gescheiden , netjes verpakt, precies op tijd klaar en uiteraard heerlijk gegeten! Zit er met liefde bijna een uur voor in de auto..

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd sneller gebracht dan was doorgegeven, wat helemaal super is natuurlijk. We hebben verschillende sushi besteld, alles was super vers en ook lekker. Sommige lekkerder dan andere, echt top!

, 03-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is heerlijk, maar voor de derde keer kwam de bezorger bijna een uur later dan aangegeven... zonder bericht , waardeloos!

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke, snelle service en het eten is elke keer weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heeerlijk !

, 30-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.30 besteld. Verwachte bezorgtijd 19.30 ..rond 20 uur maar even gebeld . pas om 20.15 werd het eten bezorgd .kwaliteit eten erg goed.

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch eten maar erg lang moeten wachten op bezorging.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas waren de edamame wat hard, terwijl ze normaal altijd goed zijn. Ook de soep had wat gelekt, maar ik ben toch blij dat er nu soep in het bestelmenu zit. Voor de rest was het genieten!

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zijn van mening dat de eigenaresse Jamy, haar klanten vriendelijker en diplomatieker te woord moet staan. Bezorging wordt zeer goed en op tijd uitgevoerd door fijne medewerkers. In het algemeen kunnen we stellen dat de produkten van goede kwaliteit zijn.

, 03-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, fantastische smaak en consistentie! Altijd kraakvers en fantasievol. Is elke keer weer smullen en een verwennerij als we geen tijd voor, of zin in koken hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna 1,5 uur gewacht, en pas bezorgd 3 kwartier later dan de beloofde tijd. De yakitori was blijkbaar door de auto gevlogen, want de saus zat in de zak, niet meer op de kip, en was niet meer warm. Jammer

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heeel duur en kleine porties

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fijn die uitbreiding van gerechten. De avocadosalade of de soep bijvoorbeeld die je kunt bestellen. Heerlijk!

, 21-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn toch echt het beste sushi restaurant als het om sushi gaat! Ik heb op veel plekken sushi gegeten maar als ik het met jullie vergelijk kom ik altijd weer terug bij jullie! Top Top Top!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Groningen en top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Alles behalve de Eby frey waren heerlijk. Ik was later dan de afgesproken tijd om te halen. Hierover had ik gebeld dat ik 20 min later zou komen. De garnalen zijn toen warm gehouden en daardoor niet meer knapperig helaas.

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd prima!

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

1 minpunt/tip. De wat karige hoeveelheid sojasaus en gember in de zakjes. Doe er gewoon vanaf een bepaald bedrag een flesje bij. Leuk jullie logo er op. Ook nog reclame. En voor de gember bijvoorbeeld een bakje. Voor de rest ??

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

5 sterren, als altijd! Goddelijk lekker,heb weer genoten ?

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo lekker gegeten!!!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topkwaliteit en supervers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was top. Jammer dat de gegrilde St. Jacobsschelp (x2) vergeten is.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Met regelmaat bestellen we sushi bij Yugo Haren; blijkt altijd een goed idee! Heerlijk!!

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-05-2018

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Items zeer smakelijk. Bezorging keurig op tijd en representatief. Jammer dat er geen warme men items bezorging kunnen worden..

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

alles prima, maar afhalen was niet goed geregeld: op de ene plaats staat "vanaf 16.45", op de andere "17.15". Dat kostte ons een klein half uur. Beter afstemmen s.v.p.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, Bezorgtijd 30min uitgelopen erg jammer terwijl ik nog extra gebeld had

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Alleen jammer dat er geen sojasaus en wasabi bij zat na daar nog expliciet om gevraagd te hebben

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

prima sushi, maar zowel sojasaus, gember, wasabi als stokjes ontbraken :-(

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kregen het vermoeden dat de ontvangen sushi niet dagvers was., maar al 1 of meerdere dagen in de koeling heeft gestaan. De vis zag er droog uit en smaak was daardoor minder. Erg jammer

, 07-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 min te laat geleverd

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Sushi is echt perfect. Enige minpuntje is de Chuka Wakame Salade, daarin zit veel meer ijsbergsla dan zeewier.

, 03-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! En fijn dat er een mailtje komt hoe laat ik het eten kan verwachten!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo heerlijk gegeten!

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog nooit zulke heerlijke sushi gegeten!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Altijd zeer tevreden over de service van de medewerkers. Kwaliteit van de sushi is erg hoog. Zijn intussen vaste klant. Af en toe shoppen we bij een ander restaurant/afhaal, maar we blijven bij Yugo terugkomen.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sashimi en sushi.

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Graag de volgende keer de sausjes etc niet vergeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en goed verzorgd! De zeewiersalade is ook een aanrader. Wel worden er elke keer te weinig stokjes meegeleverd en deze keer helemaal geen stokjes.

, 04-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was twintig minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service, en kwaliteit

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om half 5 online besteld voor levering om 18u30. Om 18u45 gebeld. Er werd gezegd dat als de bezorgen terug zou zijn, deze onmiddellijk naar ons toe zou komen. Niet gebeurd. 19 u... niets... 19u15 ... niets. Inmiddels weer gebeld. Het erge is dat er gelogen wordt over wanneer de levering gaat plaatsvinden. Uiteindelijk 19u45, 5 kwartier te laat geleverd. Er zaten 3 zakjes sojasaus bij wat helaas te weinig is op een bestelling van ruim 100 euro. We bestellen met enige regelmaat bij Yugo en we bezoeken regelmatig het restaurant met familie / vrienden, maar na vanavond hebben we een naar gevoel.

, 14-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi! Als je het mij vraagt, de beste in omgeving Groningen.

, 12-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi top! Bezorging duurt ontzettend lang. En je krijgt heel weinig sojasaus. Maar 1 zakje voor 3 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in de omgeving Grunn

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke , perfecte sushi!

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. In weekend duurt afhaal, ook na meer dan een uur later opgave afhalen, langer. Maar desondanks etg blij met de heerlijke sushi!!

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi. Handig dat je thuis kunt bestellen en dan daar op kunt halen. Tip: het zou fijn zijn als je sojasaus apart kunt bijbestellen.

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerijke verse sushi met boterzachte verse vis. De beste sushi in het noorden.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi. Aanbod is wel beperkt en erg weinig Soya saus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten fantastisch maar bijna twee uur gewacht op het eten.

, 06-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

hele goede smaak. De rijst was wat los. Verder heerlijk gegeten

, 04-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi! Elke keer weer een ware traktatie!

, 01-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond klaar, dus geen wachttijden. Uitstekende sushi’s, zeer goede kwaliteit.

, 25-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Voor de eerste keer maar een sushi besteld. Wat een verschil met de supermarktbakjes. Een welkome aanrader en eens wat anders dan Chinees,patat of gourmet.

, 23-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Is en blijft geweldig!

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger kwam een half uur te laat.

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op donderdagavond en prima kwaliteit.

, 04-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeelijk sushi zoals altijd, echter om 17.15 besteld, en Ipv 18.00 uur om 19.30 bezorgd. Wel een extra pakje kroepoek erbij gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Lumpias waren taai en koud, erg lange wachttijden ondanks electrisch bestellen, niet ok; sushi goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi ever koop je bij Yugo in Haren! Was weer genieten!

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes volgens aangegeven tijd bezorgd. Eten kwam goed verpakt aan, niet geschud oid. Eten was erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat je eindelijk contant kunt betalen, wel zo makkelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit, snel geholpen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en Top service

, 07-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi, makkelijk te bestellen en op tijd bezorgd

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, was ophaal maar echt uitzonderlijk goed!

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een dik uur gewacht op het eten. Toen het eindelijk kwam, zat er voor 32 stukjes 1 klein zakje sojasaus bij. Na 3 keer bellen (ondertussen weer een uur verder) kwam de bezorger met 3 zakjes soja. Geen compensatie of iets. Erg jammer want het eten is top.

, 21-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten is snel klaar en de kwaliteit is erg goed.

, 02-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals in het restaurant: by far de beste sushi in regio Groningen.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Mijn favoriet. Goede temperatuur. Gewoon top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede en snelle services. Heerlijke sushi.

, 25-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit, bezorging goed op tijd. Top!

, 06-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling opgehaald, stond precies op tijd klaar. Vers, smakelijk en zeker niet te weinig. Prijs zit in de hogere klasse maar is het zeker waard!

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks de stromende regen, werd de bestelling exact op tijd afgeleverd. Het eten was zoals altijd van topkwaliteit.

, 14-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten stond keurig op tijd klaar toen ik het afhaalde. Bij thuiskomst een onaangename verassing: er zat kaas op een paar stukjes, en in de california roll zat vieze, vette mayonaise. Gatverdegatver! Dat stond NIET op het menu! Dit was voor ons de laatste keer sushi van Yugo. Mayonaise hoort bij friet, niet in sushi!

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen is duur vergeleken met eten in het restaurant, maar de sushi was heerlijk!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

laatste 2 keer een uur moeten wachten op bestelling. dat is echt veel te lang. Maar ja het is dan wel weer errug lekker wat het weer goed maakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was snel bezorgd, zag er mooi uit en ook nog eens heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hier wordt ik heel blij van! :)

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet van toepassing (zelf opgehaald). Maar wederom was het eten van hoge kwaliteit zoals we gewend zijn bij Yugo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 14-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg fijn dat U even belde met de mededeling dat de bezorgtijd kon oplopen tot minimaal een uur. Voorkomen is beter dan gefrustreerde klant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden!

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi ever!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke super verse sushi en bezorging exact op tijd!

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte niet vers. Yellowtail nigiri besteld hoort wit te zijn was geel. Normaal is het lekker eten maar vandaag was het duidelijk niet vers.

, 07-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 04-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is elke keer weer heerlijk, heel vers mooie smaken!!! Tip: Wat wel een beetje jammer is dat we bij een toch dure bestelling 0,60 extra moeten betalen voor (op verzoek)2 zakjes extra soja saus.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle.bezorging en erg lekker!

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt over het algemeen lang (45 min tot een uur). Meestal is onze bestelling compleet maar deze keer hadden we er geen stokjes en sojasaus bij gekregen.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, maar een half uur later bezorgd. Geen probleem maar bel dan even als het later wordt. Wel excuses, Jammer dat hier geen korting tegenover stond. We hadden toch voor 67,00 uur besteld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en eten sinds netjes klaar op afgesproken tijd. Kon niet beter.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de bezorging was laat. Tevens was de sushi heerlijk maar miste de gember en wasabi

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Echt een aanrader!

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende sushi, maar de tonijn in sushi en sashimi leek van karton Was bij eerdere bestellingen veel beter, dus vast een incidentje.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere sushi! Maar Het duurde erg lang en we begrepen er niets van, omdat ze normaal altijd snel zijn. Daarom hebben wij na 70 minuten maar eens gebeld waar onze bestelling bleef. Ze vertelden dat de bestelling goed was doorgekomen maar dat ze een fout hadden gemaakt waardoor de bestelling niet was verwerkt. Ze kwamen zsm en met 25 minuten was het er, top! Om het goed te maken kregen we kroepoek.. wat moeten we met kroepoek bij de sushi? We hadden een betere oplossing verwacht door bijvoorbeeld een korting voor deze bestelling of de volgende.. Wij zijn namelijk fan van Yugo omdat de kwaliteit van het eten altijd super is! :-)

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en altijd erg lekker..de beste sushi uit de omgeving! Uit eten bij yugo is nog lekkerder en hele goede wijnen! Zeker een Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook voor ophalen ideaal!

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Zelf gehaald. Op tijd gereed.

, 31-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi is perfect, alleen te weinig soja saus bijgeleverd

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit!!

, 17-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top sushi, als altijd.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk helemaal top. Wat ik zelf jammer vind is dat warme gerechten niet te bestellen zijn! In een soort alu folie zou je denk ik best ver kunnen komen!

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Mooie presentatie. Ook snelle en vriendelijke bezorging. Vergeleken met andere restaurants misschien iets kleinere porties, maar de kwaliteit maakt dat zeker goed!

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de vis voelde iets minder vers dan anders

, 28-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot de voorgaande bestelling viel die van gisteravond tegen. De stukjes sushi die op elkaar gestapeld stonden plakten aan elkaar vast waardoor het leek alsof het al langere tijd had klaargestaan. Van de meeste sushi viel vervolgens de rijst uit elkaar. De smaak echter was prima.

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging!

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voortreffelijk

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uur te laat. En de stokjes zijn niet fijn om mee te eten. Eigen stokjes maar gepakt.

, 14-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi besteld en afgehaald bij Yugo. Prima kwaliteit en bijzonder smakelijk! Aanrader!

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk personeel en heerlijk eten. Kortom een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de sushi was heel goed. Op de bezorging hebben we dik 1,5u moeten wachten. Pas toen ik er achteraan belde werd er actie ondernomen en werd het snel opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, nog thuisbezorgd ook. mooie kan een zomeravond niet worden! Dank je Yugo!

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toen we de deksel er af deden zeiden we allebei " wat een stank" . Het was niet vers, zo proefde het miet en zo zag het er ook niet uit. De volgende keer komen we gewoon weer naar het restaurant! Wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde behoorlijk lang voordat t eten werd bezorgd

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Betere sushi heb ik nog niet gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 18-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yugo stelt nooit teleur, altijd heerlijke sushi. De bezorging is eveneens elke keer keurig op het aangegeven tijdstip.

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zin in sushi eten, maar dan thuis. 18.45 online besteld en om 19.10 u bezorgd! 5 sterren voor eten én bezorgen.

, 04-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, vers, vlot bezorgd!

, 16-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. We hebben gesmuld en bestellen snel weer.

, 11-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 10-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de gember miste, verder was het weer genieten.

, 03-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima!!!

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super!

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitstekend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er erg goed uit en was héérlijk!

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekker vlot bezorgt ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was laat. 16:10 besteld voor 17:45 en pas 18:15 ontvangen. Daarnaast onbeschofte bezorger, kon t niet vinden en belt dan op om mij t zelf te laten halen verderop uit de straat. Na een klacht heeft hij telefonisch erna excuses gemaakt, maar ach is dat oprecht? Neemt de late bezorging niet weg. Viel mij wat tegen vandaag in vergelijking met normaal. Eten was weer perfect, dat wel.

, 15-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Norivellen waren slap Geen wasabi Het mag wel iets meer gekoeld zijn

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen, snel bezorgd, uitstekende kwaliteit eten. Prijs van de bestelling ligt hoger dan gemiddelde thuis bezorging maar is het dubbel en dwars waard. Online is er wel minder keuze dan van de kaart in het restaurant. Vooral de warme gerechten en gebakken banaan zouden niet misstaan in het online assortiment. Conclusie, we zouden zo weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, beste sushi van noord Nederland! Wel erg prijzig..

, 02-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond de kwaliteit van de sushi erg tegenvallen. Veel mayonaise erin als smaakmaker. De kwaliteit van de vis was ook niet geweldig. Wij eten erg veel sushi dus misschien zijn wel wel te kritisch maar er zijn echt betere sushi restaurants in de omgeving

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit en bezorging helemaal goed. lekkerrrrr

, 31-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, hoe jullie ook aan verzoeken tegemoet komen.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, jammer dat voor het bezorgen geen keuze uit kindermenu gedaan kan worden...

, 27-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk vers eten, mooi verzorgd en opgemaakt, en gratis thuisbezorgd! Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Dit was onze kennismaking met Yugo maar zeker niet de laatste keer dat wij hier eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten op het afgesproken moment bezorgd.

, 12-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en vers as ever

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super mooi gepresenteerd en netjes afgeleverd. Gelijk te eten (niet koud) en het smaakt heerlijk!

, 21-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt te lekker en op tijd toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super kwaliteit eten! en snel

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top heerlijk vers..geen andere beschrijving nodig.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yugo heeft heerlijke sushi, de beste in de regio.

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer mooi op tijd, de producten waren heerlijk. Dank!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in Noord Nederland. Diegene die het hier niet mee eens is???? Send me the better sushi!!!!!

, 09-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers zoals altijd! Bezorging ook altijd binnen een uur, top!

, 02-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste verse sushi in Noord Nederland! Wij eten zeer regelmatig sushi in binnen- en buitenland, maar vlakbij huis blijft Yugo onze nummer 1.

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten!

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was ruim half uur te laat, erg slecht!

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Groningen en omgeving, zowel in het restaurant als de bezorging.

, 11-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten. Jammer dat er geen soya boontjes op het menu staan. Verder prima sushi.

, 04-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, heerlijke sushi. Wel lastig inschatten hoeveel je ongeveer voor 4 pers nodig hebt.

, 01-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima in orde zondag ondanks de drukte .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, stipte bezorging. Vijf sterren voor kwaliteit en bezorging

, 13-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, goede sushi, op afgesproken tijd afgeleverd. Al meerdere keren besteld, elke keer goed

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd.... Prima

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super lekkere sushi! Wachttijd alleen 1 uur en 3 kwartier, en vorige keer 2 uur, terwijl toen 1,5 uur voorspeld was. Erg lang.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Moest het voor dezelfde prijs zelf afhalen. Niet echt klantvriendelijk.

, 05-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op zaterdag avond na 35 minuten bezorgd. Heerlijke sushi!

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soepel bestelproces, bezorging ivm drukte niet helemaal op de aangegeven tijd maar ik had ruim vantevoren besteld dus was geen probleem. PayPal mogelijkheid zou mooi zijnzijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van in Noord Nederland! Tip. De kaart voor online bestellen mag wel worden uitgebreid conform de kaart in het restaurant. Mis de warme Japanse gerechten. ????

, 04-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating