Beoordelingen van Yugo Haren

Recente recensies

5.0
Aernout
gisteren
Anne
gisteren

Weer heerlijk gegeten, het blijft een feestje om de sushi op tafel te zetten !

eric
15 januari 2022
Eddie
15 januari 2022

Helaas viel de kwaliteit en smaak tegen vandaag. Alsof het gisteren al gemaakt was. Supermarkt Sushi. Na al die jaren top kwaliteit vergeven we een slechte keer maar hopen wel dat het éénmalig is.

Ellen Medema
13 januari 2022

Bezorging was in eerste instantie niet compleet. Na een telefoontje werd het ontbrekende tasje gebracht. Toch miste er 1 portie gyozo. Alles smaakte prima

Roos
13 januari 2022

Nooit teleurstellend. Bedankt!

Oene
13 januari 2022

Goed verzorgd, zeer smakelijk, verpakt in afbreekbare verpakkingen! Was eerste keer, niet de laatste!!

Anne Gmelig
10 januari 2022

SESAMBALLEN 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grunn
9 januari 2022

Waar we anders 100% tevreden zijn, duurde de bezorging vandaag erg lang. Echter toen we hebben gebeld werden we vriendelijk te woord gestaan en werd het direct opgelost. Wat het eten betreft, de beste sushi rondom Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Ridderstap
9 januari 2022

Te laat geleverd. Eten was koud en niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kris
9 januari 2022
Carolien
9 januari 2022

Geen stokjes, geen sojasaus en wasabi etc erbij. Moest 2 uur wachten voor ophalen.

GW
9 januari 2022

Bezorger voor de zoveelste keer aan het zoeken naar het adres én een half uur te laat. Sushi was op elkaar gestapeld in de doos en geen sticks, gember, wasabi en soyasaus geleverd. De edamamebonen waren erg zacht; te lang gekookt of te lang onderweg? Ik heb hier niet meer achteraan gebeld omdat ik me niet echt geholpen voelde toen ik eerder al belde waar de bestelling bleef. Komt op mij over of het iets te druk is bij Yugo om echt aandacht te hebben voor bestelling en bezorging?

V Dijken
8 januari 2022

Warme gerechten waren koud

Henk Buma
8 januari 2022

Zoals altijd weer fantastisch

Venema
8 januari 2022

Heerlijke sushi met zorg bereid en ingepakt. We waren op doorreis en Yugo lag op de route. Dit aangegeven in de opmerkingen bij de bestelling, maar geen reactie op gehad. Er vanuit gegaan dat we ons eten, zoals aan ons bericht, zouden kunnen oppikken om 19.45 uur. Helaas moesten we toen nog een half uur wachten…. Dat was minder fijn. Het eten is erg goed, maar de service kan beter.

Ivo Ramakers
8 januari 2022

Zeer smakelijk en met zorg gemaakt

Littel
7 januari 2022

Voor een knap bedrag sushi besteld bij de afhaalservice. In tegenstelling tot anders zag de sushi er gehaast gemaakt uit en had ze niet de kwaliteit die wij van Yugo gewend zijn. Lekker maar deze keer niet goed genoeg. Ook de wachttijd was niet ok. Hoop volgende keer beter.

Alfred
7 januari 2022

Heerlijke sushi. Verse ingrediënten, dat proef je

Annette van Essen
6 januari 2022

Heerlijke getechten!

K
6 januari 2022

Ruim 1 uur en 3 kwartier nadat er besteld was en 3 kwartier na de aangegeven tijd van bezorging ( door yugo zelf) kwam het eten. Het koude eten was op zich prima maar de warme gerechten waren lauw. Terwijl we op iets meer dan loopafstand van yugo wonen. Een telefoontje na ruim 1,5 uur wachten leverde een : ja maar het is hier heel druk en we zijn met de laatste dingen bezig..... Tja toch een beetje jammer

Peter
5 januari 2022

Het was weer super op de Hoornsedijk!

Maas
27 december 2021

Superrrr!

Marjan Staal
25 december 2021

Half 6 bezorging afgesproken en het werd 19.00 anderhalf uur te laat. Heel vervelend voor de kleine kinderen

Cindy
25 december 2021

Jammer dat we een uur op de bestelling moesten wachten. De bestelling hebben we 's morgens al gedaan. Er had op z'n minst een drankje aangeboden kunnen worden tijdens het wachten. De sushi was gelukkig erg goed, zoals we gewend zijn.

Jacquelien
25 december 2021

Was weer zalig! Hele fijne kerstbox.

Robbert
25 december 2021

Kerstavond dus druk bezorging duurde erg lang. Eten goed als altijd

B F CORPORAAL
25 december 2021

Wat een lekkere Sushi zeg! Elk stukje was een pareltje op de tong. Aanrader!

Angela
23 december 2021

Alles was weer als altijd : HEERLIJK!!

Dominique
22 december 2021

Super lekker ‼️

Berber
20 december 2021

De kwaliteit is altijd fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
13 december 2021

De beste sushi uit de regio!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
13 december 2021

Heerlijk gegeten, alleen bijna een uur later bezorgd dan de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan piet
12 december 2021

Het was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oosterveld
12 december 2021

Jammer dat het eten 45min te laat was maar eten was goed

Lianne
12 december 2021
Florentine
11 december 2021

45 min te laat: tip: bel gewoon even!

Angela
9 december 2021

Alles was weer heerlijk

Ivo
6 december 2021
Erwin
5 december 2021

Helaas deze keer een slecht product geleverd door Yugo. We bestellen hier al jaren sushi, altijd erg goed, maar de voorlaatste keer was de Tori Teriyaki al erg van de uien. Deze keer was er nauwelijk een stukje kip in te bekennen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
5 december 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle Dekker
5 december 2021

Heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lars
5 december 2021
Fam. Kok
4 december 2021

Onze dochter is geen groot liefhebber van de Chinese keuken en wil daarom liever iets uit de Japanse keuken bestellen. De Sake temaki (zalm rol) (nr. 41) is met andere zalm sushi haar favoriet. Die bestellen we er bijna altijd bij. Zo heeft iedereen iets wat hij\zij erg lekker vindt.

Remco
3 december 2021
Henk Hamminga
3 december 2021

Gisteren weer bij mijn favoriete sushi restaurant afgehaald nu dineren niet eventjes kan Maar …… Gisteren was ik sinds eerst een beetje teleurgesteld in de kwaliteit van de tonijn hij was gewoon niet kaakvers Had vier maguro en was niet ok Had ook spicy teka was ook niet heel super qua versheid Beetje teleurgesteld maar ga er vanuit dat het eenmalig was Tot de volgende keer

Koos
2 december 2021

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging.

Marianne
1 december 2021
P.C.A.
28 november 2021

Bestelling kwam een half uur te laat en dan ook nog alleen de helft van de bestelling, erg teleurstellend. En alleen een excuus als tegemoetkoming.Had iets meer van Yugo verwacht. Het is ons helaas al vaker overkomen hierbij Yugo te Haren. De sushi is verder prima.

Dennis
28 november 2021

Eten zoals gewoonlijk prima, echter de zoveelste keer dat niet naar de opmerkingen wordt gekeken. We vragen 5 setjes eetstokjes en krijgen er maar 2. En dat voor een bestelling die je sowieso niet met zn tweeen op krijgt. De opmerking staat zelfs bij jullie op de bon. Nu dus 3pers met een vork laten eten. Dat is toch een mindere beleving.

Ko
27 november 2021

Het eten was prima maar de bestelling kwam, na er achter aan gebeid te hebben, meer dan een half uur te laat. En de helft van de bestelling werd vergeten af te geven. En kwam nog n kwartier later.

Jaap
27 november 2021

Op tijd bezorgd en heel erg lekker!

Lian
26 november 2021

Lekker zoals altijd

Anne
20 november 2021

SESAMBALLEN!!! 💘

Wolda
14 november 2021

We vonden de sushi goed van smaak en lekker vers. Het viel me op dat sommige koks met loshangende haren zonder haarnetje werken. Dat vond ik minder fris.

L
14 november 2021

Gefrituurde inktvis ringen waren koud

Eva Huisman
13 november 2021

Heer-lijk!!!

Mb
11 november 2021

Elke keer weer top kwaliteit sushi!!!

Lambert Hadders
8 november 2021

Was weer heerlijk

Esther
7 november 2021

Heerlijk en precies op tijd bezorgd. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeldau
7 november 2021

Kwamen niet om 17:30 maar tegen 18 uur Maar het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Maas
6 november 2021

Zoals altijd. Daarom komen we ook terug.

Rasmus Wiese
6 november 2021

Het was echt lekker deze keer. Heel vers en een gode verhouding tussen vis en rijst.

Dnise
6 november 2021

De sushi zelf was heel goed. Alleen een half uur na bezorgtijd werd ik gebeld met de boodschap dat ze onze bestelling waren vergeten. Uiteindelijk is de sushi een uur na bezorgtijd gebracht. Was toch euk geweest als daar iets meer aandacht aan was besteed.

Patrick
5 november 2021

Top!

Koning
1 november 2021

Internet besteld. Was aangegeven dat er binnen 45min bezorgd zou worden. Gebeld na +/- 60min en gaven aan direct te komen. Het werdt uit eindelijk 1uur en 20min. Tip. Informeer de klant dat het later kan worden.

Lydia
31 oktober 2021

Het was niet wat we van jullie zijn gewend. Onze bestelling was er een uur na verwachte bezorgtijd en onze warme gerechten waren koud. De sushi was niet zo goed als anders. Sorry kan er niks anders van maken Het was een hele teleurstelling

Michael
31 oktober 2021
Remco
30 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Vriendelijke bezorger en op tijd.

Oaul
23 oktober 2021

Lekker, op tijd, zoals ik verwacht…

Anne Gmelig
21 oktober 2021

Willen jullie voor altijd de sesamballetjes in het assortiment houden?! 😍

Nadine Jansen
21 oktober 2021

De salade en sesamballen kende wij niet, maar waren heerlijk!

Celine
18 oktober 2021
Erik Luppes
17 oktober 2021

De vleesgerechten teveel vocht/vet

Floor
17 oktober 2021

half uur later dan aangegeven tijd. Daar zit nog een klein verbeterpuntje.

Angela
13 oktober 2021

Het was wederom super lekker !!!!

Kosterink
10 oktober 2021
Gerda Staal
10 oktober 2021

Echt de beste sushi in omstreken. Dat is de prijs dan dus ook waard.

Barbara van Bemmel
9 oktober 2021

Laat geleverd. 25 min later dan aangegeven. De sushi was niet allemaal lekker. Veel mindere kwaliteit dan anders.

Femke de Vries
8 oktober 2021

Vandaag was een hele drukke avond, waardoor we lang hebben moeten wachten, dit is uitzondering, normaal goed op tijd en heerlijke sushi, enige verbeter punt zou meer variatie in het aanbod of wisselend aanbod. Het is zolang we al bestellen weinig nieuwe smaken of variatie toegevoegd.

Lele
8 oktober 2021

Svp geen citroen bij de sashimi. Verder Top!

Hegeman
8 oktober 2021

Het was weer heerlijk! Ook de service van een flesje sojasaus was heel attent bij onze afhaalbestelling!

Jeroen
1 oktober 2021
Margreet
30 september 2021
AJ
25 september 2021

Super lekkere sushi. Afhaal prima geregeld.

Jeanette
24 september 2021

Jammer dat de bestelling laat kwam. Kwalitatief is het top!!

G van der Warf
23 september 2021

Smaakte uitstekend!

Derek
18 september 2021
Jager
15 september 2021

Heerlijke sushi, ons favoriete sushi restaurant

Leonie
12 september 2021

Heerlijk gegeten, duidelijk menu en de bestelling werd precies op tijd en netjes bezorgd. Lust voor de maag en het oog. De sashimi (zalm gehad) is uitstekend. Ook toppers zijn de Tamago grill, maki met tamago en de crispy asperge. Mogen wel iets bredere plakjes sashimi zijn en geen citroen op de sashimi svp. En als ik dan toch iets mag aangeven, unagi maki mag van mij persoonlijk zonder surimi. Maar ik haat surimi dus ik bestel voortaan gewoon de temaki unagi dus ook geen probleem. Ik hoop dat Yugo nooit hun bezorggebied aanpast, ga zo door! ♡♡

Eric
9 september 2021
M.m
9 september 2021
Sander
5 september 2021
Iris
5 september 2021

Heerlijke sushi van goede kwaliteit, zowel de vis als de rijst. Lekkerste van Groningen. Vriendelijke bezorging. 10-15 minuutjes later dan de verwachtte bezorgtijd maar alsnog prima levertijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groen
28 augustus 2021

👍

M van den Berg
26 augustus 2021

Topfood en altijd op tijd

Eimer
24 augustus 2021

Super kwaliteit en smaak Zelden sushi in Nederland gegeten die lekerder was!!!

Jaap
23 augustus 2021

Naar verwachting heerlijk!

Tjakkes
20 augustus 2021
I.L
19 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Broekman
19 augustus 2021
Charline
18 augustus 2021

Geweldig eten, top kwaliteit en echt een favoriet. Top

Gaby Sardani
16 augustus 2021

De sushirijst was te zuur en te droog vergeleken met al de vele andere keren wanneer het allemaal wel prima is geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

anoniem
13 augustus 2021
Anne
13 augustus 2021

Eten is fantastisch! Bezorger zeer vriendelijk, helaas wat laat en eten koud

Gertrude
12 augustus 2021

Heerlijke sushi, handige bestel app en vriendelijk personeel

Je moeder
7 augustus 2021
Hans
5 augustus 2021

Heerlijk

Truus
4 augustus 2021

Het was weer als vanouds heerlijk

Ria
17 juli 2021
Jaap
17 juli 2021

Heerlijk eten. Bestelling verliep makkelijk en punctueel. Heel goed.

Anoniem
17 juli 2021

Wachten altijd waard. Super lekker! Duurde wel een beetje lang. Daarom 4 sterren verder 5 sterren waard!

Mb
17 juli 2021

Altijd heerlijk!!!

Maria venema
15 juli 2021

heerlijk!!. fijne vakantie

driessen/postma
13 juli 2021

Bezorging 3 kwartier te laat en de sushi was warm. Gaan we niet nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
11 juli 2021

Eten was prima maar bezorgtijd was veel te lang. Ruim twee uur wachten….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Philipp
10 juli 2021

Wat vroeg bezorged, eten was heerlijk zoals altijd!

Eric
8 juli 2021
Ellen
7 juli 2021

De rijst plakte dit keer niet goed. Alles viel uit elkaar. Nog nooit eerder gehad.

Anoniem
5 juli 2021

Heel lekker zoals altijd en sneller dan aangegeven (kwartier eerder). Dankjullie!

Annelot Wagenaar
4 juli 2021

Heerlijk! De beste Sushi! Genieten!

Krewinkel
3 juli 2021

Het was weer super. Mooi verzorgd, vers en de warme sushi was ook warm.

Iet Goedkoop
3 juli 2021
Jeroen
1 juli 2021

Bezorging was voor de tweede keer ruim 20 minuten laat.

Hannah
30 juni 2021

We bestellen regelmatig bij Yugo en het smaakt dan ook altijd heerlijk! Dit keer hadden we echter een sushi-box besteld van 26x sushi, waarbij de hoeveelheden kleiner leken en ook in een kleiner doosje zaten dan normaal. Misschien is er iets misgegaan, of de prijzen zijn verhoogd voor kleinere porties?

Chaja
28 juni 2021

Heerlijke verse sushi, de kwaliteit is altijd goed. En snel bezorgd!

Marianne
25 juni 2021

Heerlijk gegeten! Voor het eerst laten bezorgen. Was keurig op tijd en vriendelijke bezorger.

R. Van der Beek
24 juni 2021
Groenhof
20 juni 2021

Het eten was koud en slap, jammer genoeg zat er een haar op 1 vd sushi's. De beloofde tijdsindicatie was met meer dan half uur later gekomen. Dit was niet een goede ervaring zo kennen we YUGO ook niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jager
18 juni 2021

Heerlijk smaakvolle sushi’s gegeten,super genoten!!

Ria SMIT
18 juni 2021

We hebben tijdens het voetballen kijken heerlijk van de Sushi gegeten.

Hendriks
16 juni 2021

Kwaliteit minder dan wat we gewend zijn: sushi's plakten aan elkaar, was (te) lauw, tonijn was bruin van kleur.

Inge
16 juni 2021

Het was gewoon heerlijk!!

Jan
13 juni 2021

Goed verzorgde, smakelijke bestelling Bezorger uiterst vriendelijk, correct en op tijd!

Mindert
13 juni 2021
Philipp
12 juni 2021

Op een zaterdag tijdens een drukke tijd besteld. Eten perfect op tijd ontvangen en kwaliteit was geweldig, zoals altijd. Ga zo door Yugo!

erik
12 juni 2021
Anoniem
10 juni 2021

Prima op tijd bezorgd, zoals altijd errrg lekker. Dankjullie wel!

Tom
8 juni 2021
Lieneke
6 juni 2021

Bezorging was veel te laat.

Gé ten Have
6 juni 2021

Heerlijk gevarieerd en vers van kwaliteit.

Monique Berends
3 juni 2021
Therese Eitens
2 juni 2021

Heerlijk zoals altijd en precies op de afgesproken tijd bezorg

Rudy
30 mei 2021

Heel erg lekker : )

Anne
30 mei 2021
Lilian
28 mei 2021
Jacobien
27 mei 2021

Prima! Helemaal goed weer!

Karin
27 mei 2021

Prima en heerlijk

Gijsbert
26 mei 2021

Super!

Arjan
26 mei 2021

Heerlijk

E.de Jong
25 mei 2021

De kwaliteit van het eten fantastisch en de bezorging was mooi op tijd..

Koos
24 mei 2021

Heerlijke verse sushi. Snel bereid.

Henk
24 mei 2021
Arjen de jong
23 mei 2021

Voor het eerst ook krulfriet besteld. Kwaliteit was zeer slecht. Niet krokant, zacht en vochtig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
20 mei 2021

Ze waren 25 minuten te laat

S.Kalfsbeek
17 mei 2021

De vis en rijst waren droog en de salades waren niet conform de plaatjes en bovendien 95 procent gesneden kool met ietsje anders erop. Maiskorrels en avocado hebben in de Japanse keuken ook niets te zoeken. Sorry .....maar het was ons eerste en meteen onze laatste keer. S.Kalfsbeek

Blanco
15 mei 2021

Very good service and excellent sushi

Frouwke
15 mei 2021

Heerlijke sushi!! Bij bepaalde sushi’s vinden we de prijs wel erg hoog voor ossenhaas, 1 hapje voor 3 euro. Ook de gefrituurde inktvisring was erg klein en veel deeg.

Nathalie
14 mei 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit vis en vlees.

Mauricr
9 mei 2021

Geen sojasaus bij de levering en minder stokjes dan bij de bestelling gevraagd.

Kim
9 mei 2021

Lekkere sushi, snel bezorgd, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janes Haulussy
9 mei 2021

Was weer heerlijk!!!! 😋 Vriendelijk zoals altijd bij Yugo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
9 mei 2021

smaak was erg goed alleen beetje jammer dat ik er bijna 3 kwartier op heb moeten wachten.

Lyske Bouma
9 mei 2021

Wij bestellen regelmatig bij jullie en zijn doorgaans zeer tevreden. Vanavond was onze bestelling (bevestigd voor afhalen om 19.15) meer dan een half uur te laat klaar. Hierdoor liepen (familie)afspraken mis en was het warme gedeelte van het eten (calamaris, ebi Fry, twister fries) klef en/of koud geworden bij aankomst thuis...(wellicht was dit al eerder klaar en heeft het een tijd gestaan?). Normaliter goede ervaring maar vanavond dus helaas niet.

Manon
8 mei 2021

Het eten was heerlijk! De kwaliteit is altijd perfect. Het was vandaag alleen wel te druk. Vind het heel fijn dat jullie zo goed draaien in deze tijden, maar als je besteld... het ophaalt op een bepaalde tijd welke je kunt aangeven, maar vervolgens 35 minuten alsnog moet wachten. Dat is niet ok. Helemaal niet als je smiddags je bestelling al doorgeeft. Dan moet je wellicht bepaalde ophaal momenten niet meer aanbieden als het personeel het niet aankan. Denk dat dat mensen eerder tevreden houdt, dan met 9 mensen voorin de zaak wachten op een al tijdig gedane bestelling. Kleine tip. Maar het eten was verrukkelijk.

Petra
8 mei 2021
Strothmann
8 mei 2021

Het was Lekker! Vers en viel in de smaak thuis!

Silvia
8 mei 2021

Prima kwaliteit en smaak. De boxen zijn lekker gevarieerd

Ronald Hof
8 mei 2021

De sushi was lekker maar 2 haren in de sushi was vies. Daarom slechts 2 sterren

M.bakker
7 mei 2021

We bestellen regelmatig en zijn altijd tevreden, maar deze keer was de kwaliteit minder, de edamer boontjes niet vers en de vissalade beneden de maat. Hoop dat het een vlg keer weer als vanouds is

Saskia Verhulst
6 mei 2021

Was super lekker en alles was prima verzorgd.

Jaap
5 mei 2021

Alles was prima en heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar!!

Angela
5 mei 2021

Het was weer heerlijk !

Littel
2 mei 2021
Wencke
2 mei 2021

Het blijft ons meest favoriete sushi-restaurant! Sushi thuis bezorgd is ook heerlijk. We hopen snel weer bij jullie aan een tafeltje te kunnen zitten.

Sander
1 mei 2021

Het was weer super lekker!

Roos
1 mei 2021

Heerlijk als altijd

Daniel
29 april 2021
Gety
28 april 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Rick
26 april 2021

Super lekker en de bezorging was snel. De bezorger tevens vriendelijk. Fantastisch!

MarkR
26 april 2021

De sushi van Yugo is een klasse apart. Bestellen/afhaal goed geregeld.

Esther
26 april 2021

Heerlijke sushi en op tijd gebracht. Top!

Roland
20 april 2021

De kwaliteit is ondertussen sterk teruggelopen. Hopelijk is de kwaliteit weer op orde zodra het restaurant open mag, want dat zal de eerste keer zijn dat ik weer kom.

RoUd
17 april 2021

Uitstekende kwaliteit. Snelle en zorgvuldige service. Heerlijk!

Paula
17 april 2021

Het was heerlijk, alles vers en fris en op tijd bezorgt, top!

Petra Winters
17 april 2021

Heerlijke sushi! Kwaliteit en service is uitstekend.

Jose Nuijten
17 april 2021

het was lekker vers, heerlijke sushi. Op internet besteld, het stond klaar op de salade na, daaraan werd de laatste hand gelegd. Yugo there!!!!

Marielle
15 april 2021

Keurig op tijd geleverd, vriendelijke bezorger! Het eten was weer heerlijk! Verse producten en met zorg gemaakt

Janneke
12 april 2021

Heerlijke sushi, stond klaar dus afhalen ging vlot.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irmi Klijntunte
11 april 2021

Heerlijke sushi, vriendelijke service! Gaan we vaker doen!

F.M Schaaf
11 april 2021

Was heerlijk en punctueel op tijd gebracht!

Klaas de Jonge
10 april 2021

Ondanks dat we het al wel weten, was het weer een waar feest met deze culinaire hoogstandjes.

M.
10 april 2021

Heerlijke verse sushi !

Henk Neddermeijer
10 april 2021

Overheerlijk

Henk Hamminga
7 april 2021

Het is altijd een feestje om sushi te halen/eten bij Yugo!!! Voor mij echt de beste sushi in het noorden Perfecte sushi rijst en kwaliteit

Sandra
6 april 2021

Heerlijk gegeten. Absolute aanrader!

Franke
4 april 2021

De kwaliteit van het eten was weer uitstekend. Dit keer ontbrak echter de sojasaus en eetstokjes en daar kwam ik natuurlijk pas achter toen de bezorger al weer weg was. Gelukkig hadden de buren nog wat liggen dus heb ik toch van de sushi kunnen genieten. Verder missen wij de mogelijkheid om ook rijst of nasi te bestellen als bijgerecht. Als dat kan zijn de niet sushi liefhebbers in het gezin ook blij 🙃

Tom
3 april 2021

Goede kwaliteit, vers gemaakt, mooi verpakt. Bestellen bij Yugo is altijd een feestje!

Manon
1 april 2021

Zoals altijd heerlijk! Kan alleen niet wachten om weer in het restaurant te eten. Nu bestellen we alleen sushi en niet de warme gerechten voor de afwisseling thuis, maar het liefste geniet ik weer van alles! 😁

Tatiana
1 april 2021

It was very easy to place the order and in only 15 min thereafter the order was delivered! Great service and very tasty food! Will order again.

Renate C
1 april 2021

Goede kwaliteit, veel keuze, altijd vers

Dick Janssen
31 maart 2021

Heerlijke Sushi. Perfect voor een warme lente avond met vrienden.

Naomi
29 maart 2021

Wederom erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roos
28 maart 2021

Heerlijk!!

Robin koopman
27 maart 2021

Heerlijk gegeten!

Jacobien
27 maart 2021

Kwaliteit was uitstekend. Wellicht verbetering in de structuur en dus efficiëntie bij het afhalen.

Martijn
27 maart 2021

Onvoorstelbaar en ronduit slecht voor het bedrag. 2.45 uur wachten en alles koud. Ik snap niet dat je niet gebeld wordt als het druk is.

Van der Voet
27 maart 2021
Kirsten
26 maart 2021

Goede service, erg klantvriendelijk en altijd lekkere sushi!

Liam
25 maart 2021
Veldman
24 maart 2021

We hadden op tijd, (6 uur(?) )een bestelling geplaatst om 19.30 uur en werden om 19.40 uur gebeld dat het later werd. Ik baalde, want had erge honger en we hadden iets gepland. Geen sorry of niks. Eten arriveerde rond 20.15+ uur. Kwaliteit eten is altijd goed. Daarvoor bestel ik zeker weer. Maar jammer dat het vertraagd was.

Folkers
21 maart 2021

Lange wachttijd en de warme gerechten waren lauw/koud

Jacolien
21 maart 2021

Super vers. Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. Haasdijk
21 maart 2021

Het eten was uitstekend, maar we hebben bijna 2 vuur op onze bestelling moeten wachten! We kregen een berichtje, dat het eten om kwart voor7 bezorgd zou worden, maar dat werd dus 10 voor 8. Ik heb tussendoor nog gebeld; het zou er direct aankomen. Daarna moesten we nog bijna een uur wachten.

Meerstad
20 maart 2021

Lekkere sushi, de salade was van minder goede kwaliteit. De bestelling moet op dezelfde dag geplaatst worden en kan dus niet vooraf gepland worden

Evert
19 maart 2021

Heerlijke sushi, perfect voor een leuke date night

Ria
19 maart 2021

Lekker en snel!

Annelot
13 maart 2021

Weer heerlijk gegeten, mooie producten, het was op de afgesproken tijd klaar.

Ellis beekman
12 maart 2021

Sushi waren weer veel compacter dan de vorige keer. De rijst bleef fijn aan elkaar zitten en daardoor goed te eten.👌 De bijgeleverde soyasaus heeft weinig smaak. De donkere versie van kikkoman is lekkerder.

Patsy
11 maart 2021

Sushi goed. Wel vonden we de inhoud van de box qua aantal matig. Hoewel we ook nog extra dingetjes bestelden had een van ons echt nog geen voldaan gevoel. Dat was jammer. Eerste keer jullie bezocht, verder vriendelijk en vlot geholpen.

Brigitte
11 maart 2021

Heerlijk gegeten 👌

Mad
10 maart 2021

Heel gevarieerd en echt heerlijk!

N.
9 maart 2021

Het was heerlijk. Meer variaties bij Maki zal top zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Bodde
7 maart 2021

Het was heerlijk !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
7 maart 2021

By far the best sushi there is! Er zitten de meest fantastische combinaties bij zowel qua smaak als textuur! Altijd genieten dus.

Greetje
6 maart 2021

Zoals gebruikelijk, heerlijk.

Ed Dijkstra
6 maart 2021

Alles kakelvers en erg lekker. Gewoon topkwaliteit! Enige punt van kritiek is het hoge minimum bestelbedrag maar dat staat los van het eten.

Hester Blom
4 maart 2021

Eten is heerlijk, alleen zijn de warme gerechten altijd te koud.

Marianne
3 maart 2021
Krewinkel
28 februari 2021

Bezorging op zich prima maar wel erg laat, ondanks ruim op tijd besteld toch 45 minuten na aangegeven bezorgtijd

Alice Wolthuis
27 februari 2021

Wederom Genoten! Vers, goed van smaak en netjes verpakt. Chapeau!

Barbara
27 februari 2021

Heerlijk als altijd! 😀

Henk Buma
27 februari 2021

Altijd fantastisch!

Siemen Wachtmeester
27 februari 2021

Voor de eerste keer echt sushi gegeten. Nu samen met m’n kleinzoon als een verjaardagscadeau voor hem. Hij is echt liefhebber. Ik ben het geworden. Heerlijk gegeten en prima kwaliteit. Wat ik als ‘Leek’ er van kan vinden. De gemakkelijkheid van bestellen en halen is top.

Door
26 februari 2021
Wyko
26 februari 2021

Top sushi. Beste van het noorden, en we hebben al heel wat geproeft. Ik kom vanuit Friesland om deze sushi af te halen.

Linda Patist
25 februari 2021
Inge
25 februari 2021

Weer superlekker gegeten, keurig op tijd thuisbezorgd, ook de warme gerechten nog goed heet bij aankomst.

Luuk
22 februari 2021

Erg lekker en goed zoals altijd. Goed verpakt en vriendelijke service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mmm
21 februari 2021
Therese
21 februari 2021

We hadden heel veel besteld wat niet voor 2 pers kon zijn. Helaas wel voor 2 personen stokjes erbij. Dit zou ik graag beter willen zien. Eten was super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Biba
21 februari 2021
thomas
20 februari 2021

Erg goed!

Maaike
19 februari 2021

Heerlijk verse sushi!

Martine
19 februari 2021

Geweldig! Dat wat we van Yugo gewend zijn. Vers en erg lekker.

AHinc
18 februari 2021

Lekker eten en stipt op tijd bezorgd! Top!

Groen
18 februari 2021

Was weer heerlijk

Angela Veeger
17 februari 2021

HEERLIJK gegeten !!!!!!

Serif kaya
15 februari 2021

Ik heb gisteren een bestelling gedaan bij jullie en heb 3 ingrediënten niet gekregen maar wel 9 stuks gebakken bananen gekregen😢 ik heb nr 79 niet gekregen en nr 38 had ik 9 stuks besteld maar wel 6 gekregen en nr 12 niet gekregen .. ik héb me bestelling gisteren om 19:50 opgehaald .. en ik kon ook niet meer bellen met jullie dus dat vond ik wel jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo Ramakers
14 februari 2021
y.m.
14 februari 2021

Super, gewoon verslavend. Wij bestellen elke 2 week en rijden er speciaal voor om..geweldig

Bake Dijk
14 februari 2021

Gisteren hebben wij niet de service en kwaliteit ontvangen zoals gebruikelijk. Bij het afhalen meer dan 20 minuten moeten wachten, terwijl werd gezegd dat onze bestelling ‘zo klaar was’. Wachten is niet erg, maar geef dat dan duidelijk aan. Nu had de wachttijd ook gevolgen voor een bestelling bij Paul’s, die kon worden weggegooid en opnieuw gemaakt. Daarnaast was de sushi veel minder lekker dan alle andere keren. Rijst was droog, dikke klonten vissenkuit op sommige rolls en de spicy tuna maki was giga pittig, veel pittiger dan normaal. Laten we hopen dat dit een eenmalige misser was in de keuken, want we zijn veel beter gewend. Er zaten trouwens veel meer mensen heel lang te wachten op hun bestelling, sommigen langer dan een half uur, dat heb ik nog nooit meegemaakt...

Marcel
13 februari 2021

Heerlijke sushi die op tijd klaar stond voor het afhalen. Als ze weer open zijn, gaan we snel heen.

Melanie
13 februari 2021

Heerlijk gegeten. Combi tussen warm en sushi. Yakotori was goddelijk

Pim elzer
11 februari 2021

Net zo lekker als in het restaurant!

Ivo
11 februari 2021
Rick
8 februari 2021

We rijden een uur heen en weer om de Sushi op te halen, maar het is zeer zeker de moeite waard! De beste Sushi in de omgeving, vooral de Sake Grill! Onze favoriet.

Koos
7 februari 2021

Beste sushi van Groningen. Yugo bedankt!

George
6 februari 2021

Normaal gesproken is het altijd zeer goed. Helaas laatste tijd al twee keer zeer lang moet wachten op de bestelling. Deze keer was de kwaliteit van het eten ook minder goed. Hopelijk is het een tijdelijk dipje...

Marielle
4 februari 2021

Heerlijk gegeten! De sushi is super vers en ziet er prachtig uit! De bestelling stond keurig klaar bij het afhalen. Leuk detail dat het logo op de doosjes staat ☺️

Jonas van der Vlugt
3 februari 2021

Super lekker!! Enorme aanrader ✅

Dagmar v. Paasen
2 februari 2021

Kwam 40 minuten te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Prins
31 januari 2021

Het duurde erg lang voor het eten wat we besteld hadden er was. We hadden oa gebakken bananen besteld en die waren al nagenoeg koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van der Veen
31 januari 2021

We hadden om 18.30 besteld om af te halen we kregen het pas om 19.00 zonder wat te zeggen. Begrijp dat het druk is maar sorry voor het lange wachten was wel even zo goed geweest

Leen
31 januari 2021

Hi, we waren gisteren niet tevreden. We hebben na 1 uur wachten telefonisch contact met jullie opgenomen om te vragen waar de bestelling bleef. We werden toen niet goed geholpen, ze verstond ons niet omdat ze ergens in de keuken stond . Maar na navraag gaf ze uiteindelijk aan dat de bestelling al onderweg was. , wij hebben vervolgens nog 30 minuten moeten wachten (ons huis is 5 min van jullie vandaan). Toen we de bestelling kregen bleek deze maar voor de helft compleet te zijn waardoor we Opnieuw moesten wachten. Al met al een vervelende avond die zo leuk had kunnen zijn. Dit is ook helaas niet de eerste keer. Vorige keer hebben we ook minimaal een uur moeten wachten. Wij zijn daarom van mening om toch elders onze sushi te gaan bestellen, erg jammer. Ik wilde eerst dit mailen of telefonisch. Maar telefonisch krijg ik jullie steeds niet te pakken en op de website staat geen e-mail adres.

Dion Augusteijn
30 januari 2021

Heerlijke sushi, echter aangegeven bestelling om 18:00 te willen ophalen en dit was uiteindelijk 18:30 pas mogelijk. Een kwartier speling vind ik kunnen, dat is altijd mogelijk, maar een half uur vind ik te veel.

Roos Nijboer
29 januari 2021

😍 erg lekker. Moesten alleen 20 minuten wachten vanaf de bestelde tijd..

Catharina
29 januari 2021

Eten was heerlijk, maar bestelling niet compleet en twee uur moeten wachten.

Leonie
29 januari 2021

Het eten is erg lekker en goed, maar de bezorging duurt erg lang, veel langer dan aangegeven.

MarkR
29 januari 2021

Altijd goed. Best prijzig maar het is het waard.

Bert
29 januari 2021

Prima kwaliteit 👌

Emma de Lang
29 januari 2021

Bezorging was 25 min later dan de verwachte tijd, maar de bezorger was zeer correct en vriendelijk. Helaas was de sushi niet de kwaliteit die ik gewend ben van Yugo. De gegrilde makreel smaakte niet vers en was erg droog. Deze hebben we niet opgegeten. Ook was de zeewier die om de rolletjes zat erg taai en smaakte deze erg sterk en vissig. Dit was de eerste keer dat ik dat proefde bij sushi van Yugo - misschien een ander soort zeewiervellen? De rest van de sushi was wel prima.

Braams
28 januari 2021

Heeerlijk gegeten !

Ton Oosterhuis
28 januari 2021

Heerlijke variatie in de sushi box incl toebehoren. Verfrissende salade vers gemaakt en warme soja boontjes. Kortom top geleverd.

Marja
28 januari 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk.

Tineke Mandema
26 januari 2021

Voortreffelijk, een van de beste sushi restaurants van Nederland. Ziet er altijd heel erg verzorgd uit. En de variatie van de gerechten zijn goed. Bij het afhalen missen we nu de warme gerechtjes, maar dat kan helaas nu niet anders.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
24 januari 2021

Heerlijk gegeten, snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margitte
23 januari 2021

Het was heerlijk!

Leo
23 januari 2021

Prima eten, prima bezorging

Karel en Karolina
23 januari 2021

Prima en lekker!!

Nuijten
22 januari 2021

Lekker verslavend vers!

E kruizenga
21 januari 2021

Heerlijke maaltijd gehaald Meerdere soorten sushi en gerechtjesgehad en allemaal even smakelijk Hoop dat de horeca snel weer open gaat zodat we ook end bij yugo kunnen gaan eten , verheug me er nu al op

Nienke
21 januari 2021

Het was weer super lekker. Kom snel weer wat halen

Ineke
18 januari 2021

Perfecte sushi, heerlijk van smaak!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van den Bout
17 januari 2021

Prima sushi en kipgrill ,online besteld en op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
17 januari 2021

Consistent goede sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
16 januari 2021

Was heerlijk. Jammer dat er €0.25 gerekend wordt voor betaling met IDEAL. Niet sympathiek

Brechje Van Wakeren
16 januari 2021

Sushi was heerlijk! Lekker vers. Die frietjes kunnen misschien beter in een papieren zak nu waren die heel slof geworden.

Corstiaans
16 januari 2021

Gisteren weer eten bij Yugo besteld, werd keurig op tijd bezorgd en de sushi was weer top. Alle warme gerechten waren deze keer echter behoorlijk koud, dat was erg jammer.

Lydia Bakker
16 januari 2021

Heerlijk was t weer !!!

Nuijten
16 januari 2021

supervers en gevarieerd. We komen zeker terug! Aanrader! is er een oplossing te bedenken voor al dat plastic?

Thomas
14 januari 2021

Heerlijke Sushi!

Haren
14 januari 2021

Super. Kan niet wachten tot jullie weer open mogen :))

Ina de Jonge
10 januari 2021

Bestelling werd snel geleverd. Heerlijke sushi gegeten, zoals we altijd gewend zijn! Echt zo heerlijk! Deze keer wel jammer dat bij de sashimisalade en de maissalade de sla erg waterig was en daardoor de dressing niet de heerlijke smaak gaf die we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aeijolt Keuning
10 januari 2021

Half zes besteld, half zeven zou het eten worden bezorgd. Tien voor zeven gebeld. “Jullie bestelling is met de bezorger onderweg “ . Twintig over zeven weer gebeld “de bezorger had jullie bestelling niet mee , maar het is nu met spoed naar jullie onderweg. “ Eerlijkheid loont en een telefoontje dat het ergens is misgegaan is een kleine moeite. Vijf voor half acht hadden we uiteindelijk onze maaltijd.

Stéphanie
10 januari 2021

Vanwege mijn Coeliakie (glutenallergie) heb ik al jaren geen sushi durven te bestellen. Veel sushi’s zijn wél glutenvrij, maar worden niet apart bereid t.o.v. de glutenvolle sushi’s. Gisteren contact gehad met Yugo en zij geven aan de snijplank en het snijmes na elke rol schoon te maken. Uiteraard konden ze geen garanties geven. Aangezien ik zo’n zin in sushi had, heb ik het risico genomen en is m’n man vanuit Assen hiernaartoe gereden. De sushi was heerlijk en ik ben niet ziek geworden. Dat betekent dat Yugo echt goed hun best doet om hier rekening mee te houden, heel fijn! De sushi was hartstikke lekker. Mij zie je gauw terug! Echt een aanrader!

Eric
10 januari 2021
Beekman
9 januari 2021

Gegrilde sushi die opgehaald wordt is koud bij thuiskomst. Duidelijk bij bestelling aangeven die sushi dat het niet geschikt is voor afhalen of apart inpakken.

de Klein
9 januari 2021

Was weer heerlijk!!!

DMeun
9 januari 2021

Heerlijk verse sushi, keurig verpakt. Ook het afhalen ging geheel corona proof. Aanrader!

WH
9 januari 2021

Lekker eten maar duur wel 2 uur voor het eten er was.

Peter en Tiny
9 januari 2021

We hebben ons eigen assortiment samengesteld. Was heel lekker. Had meer gekund maar dan zou het net weer over het randje zijn geweest van lekker. Het zou wel weer prettig zijn als we weer bij Yugo konden eten. Dat kon prima met de schermen en de nieuwe opzet.

Anoniem
8 januari 2021
voerman
7 januari 2021

Heerlijk, vers en mooi geserveerd.

Cindy
6 januari 2021

Heerlijk!!

Mike
4 januari 2021

Bezorgd een beetje laat (15mins) maar heel vriendelijke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jackie
3 januari 2020

Oudjaarsdag: afhaaltijd was 18.15 uur, ik ging weg met mijn bestelling om 18.45 uur. Prima om even te moeten wachten, maar een half uur? Begrip is er dat het druk is, maar wellicht toch beter om niet te veel bestellingen aan te nemen. Daardoor waren de beefrolletjes niet meer warm.

Wencke
1 januari 2020

Oudjaarsavond 2020: geen bezoek, toch een klein feestje. Bedankt Yugo! Het was weer genieten.

Lisette Van bolhuis
1 januari 2020

Super kwaliteit! Genoten van de sushi

Keizer
1 januari 2020

Top!

Barbara
31 december 2020

Heerlijk was het weer!

Rosalie
31 december 2020

Perfect, zoals altijd. Beste sushi!!

Roos
31 december 2020

Het was weer heerlijk

Rw
27 december 2020

Gezond eten, snel bezorgd en heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
27 december 2020

Was lekker qua smaak maar leek wat langer klaar te zijn omdat het wat droger was dan wij gewend zijn van Yugo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

L Plasmeyer
26 december 2020

Heerlijke sushi en op tijd klaar voor het afhalen ondanks de grote drukte.

Daniella Schelle
26 december 2020

Het eten is heerlijk en ook de reden dat we daarvoor naar Haren rijden. Wat jammer is dat we, ondanks reserveren, toch steeds 20 min moeten wachten bij afhalen.

Geke
26 december 2020
Peter Wolff
26 december 2020

Heerlijk gegeten. Prima service. Zeker een aanrader

Esther
25 december 2020

Echt heerlijk gegeten op eerste kerstavond. De bestelling werd netjes op tijd geleverd en de kwaliteit was prima!

Strothmann
25 december 2020

Lekker!

Marian
24 december 2020

De sushi kerstbox was echt heerlijk!!

MrkR
24 december 2020

Bestellen en betalen via app, op de afgesproken tijd corona proof afhalen, kwalitatief goed en lekker eten. Helemaal goed.

Nanon
21 december 2020

Sushibox A en B meegenomen. Het stond op tijd klaar. Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bjorn
21 december 2020

Heerlijk. Je moet wel direct de warme gerechten eten maar als je dat doet is het super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
20 december 2020

Het was weer ongekend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marja
20 december 2020
Jaap Leppink
20 december 2020

Het was allemaal prima voor elkaar. Jammer alleen dat er geen wasabi meegeleverd was. Ook de hoeveelheid sojasaus was aan de krappe kant. Levertijd misschien in blokken van een half uur aangeven.

Manon
18 december 2020

Heerlijk zoals altijd! Best sushi in en rondom groningen. Maar niks zo lekker om gewoon in het restaurant te eten, dus hopelijk kan dat in het nieuwe jaar snel weer!

Loes van Opheusden
18 december 2020

Vriendelijke bezorger. Rijst en vis perfect!

Jelmer
18 december 2020
mrkR
18 december 2020

Zowel een bestlelling bij Yugo als King Wah opgehaald. Zoals altijd alles goed in orde. Zowel de bestelde maaltijd als de wijze van bestellen, betalen en ophalen (corona proof).

J.K
16 december 2020

Heerlijk!