Beoordelingen van Yugo Haren

Recente recensies

5.0
Bianca
gisteren

Het was weer heerlijk!

Corina
1 december 2022
Hein Schepers
25 november 2022

Heerlijke sushi, alleen jammer dat de wasabi miste.

Truus Woltjer
25 november 2022
Bianca
13 november 2022

Heerlijke sushi.

Maaike
9 november 2022

Het was weer heerlijk! De bezorging was op tijd en de bezorger zeer vriendelijk.

Van Bolhuis
6 november 2022

Echt super lekker, vers, goede kwaliteit vis. Heerlijk

Koers
6 november 2022

De sushi is altijd van uitstekende kwaliteit, erg lekker en staat altijd op tijd klaar.

Hans
4 november 2022

snelle bezorging, vriendelijke bezorger en lekker gegeten.

Dicky van der Vaart
29 oktober 2022

Weer heerlijk gegeten. Goede kwaliteit

Corina
28 oktober 2022

Wederom een fantastische maaltijd op tafel!!! Maar dat is t elke keer! Complimenten ook voor de bezorging! Prima op tijd!!

Christina
23 oktober 2022
Daphne
20 oktober 2022

Het menu stond supersnel om mee te nemen voor mij klaar, en het was absoluut genieten!

Roelof
15 oktober 2022

Heerlijk gegeten! Je kunt proeven dat het met liefde was bereid!

Manuel Méndez
30 september 2022

Te goed zoals altijd. Niet te vergelijken met andere japanse/sushi restaurants.

Corina
28 september 2022
.middel
26 september 2022
Jaap Buitink
25 september 2022

De kwaliteit van de Susies was prima, zoals altijd. De bezorging kwam ruim een half uur na het tijdstip dat door Yugo was opgegeven. Dat is niet erg als in dat geval maar via een mail of zo wordt aangegeven dat het afgesproken tijdstip niet haalbaar is (gezien het aantal bezorgers).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niewold
25 september 2022
monique ter mors
25 september 2022

Alles was lekker

eric
23 september 2022
M Boer
22 september 2022

Heel lekker eten opgehaald.

Wendy
19 september 2022

Heerlijk gegeten!

Rike
19 september 2022

1e x besteld. De warme dingen waren lauw. Verder wel lekker gegeten. Wel aan de dure kant, vergeleken wat we gewend zijn.

Ellen Ottens
18 september 2022

Een heerlijke pokebowl en superlekkere sushi opgehaald. Uitstekend verzorgd. Aanrader. Hoge kwaliteit.

Ilja
18 september 2022

Ik kwam het veel eerder ophalen, werd geen probleem van gemaakt en in paar minuten was de pokebowl klaar, was erg lekker!

Corina Harders
15 september 2022
Martijn
3 september 2022

Alles was perfect, kwaliteit eten was echt super. Bezorging binnen 45 min ook prima voor een bestelling voor 4p. Complimenten!

Jornan
31 augustus 2022

Heerlijk eten, echt van genoten. Wel wat duur, als het goedkoper zou zijn zou ik veel vaker bestellen.

Tijssens, Marcel
25 augustus 2022

Alles super!

Sander
24 augustus 2022
Bonita Santing
15 augustus 2022

Geen commentaar. Wij komen terug!

Zemira Enuma
13 augustus 2022

Vriendelijke bezorgen en eten mooi optijd. Prima kwaliteit maar dat mag ook voor die prijs.

Steve cooper
17 juli 2022
Christina Kral
17 juli 2022

Alleen geen stokjes bij de Sushi’s. Dat was jammer.

De Jonge
10 juli 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd

Leegsma
26 juni 2022

3 zakjes sojasaus eigenlijk te weinig

Leo
25 juni 2022

was heerlijk en mooi op tijd

Wencke
24 juni 2022

Heerlijke sushi! We komen zeker terug.

Max De Zee
24 juni 2022

Kwaliteit was prima.Maar de hoeveelheid vlees en saus vonden wij onvoldoende.Het verhaal van tegengaan van overconsumptie en beschermen van de aarde, allemaal prima, maar je kan ook overdrijven.(Info Haren de krant artikel.) Volgende keer zien we wel hoe hierop gereageerd gaat worden.

Anne
20 juni 2022

SESAMBALLEN 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gringhuis
19 juni 2022

Zoals altijd top!!!

Esther
17 juni 2022

De kwaliteit is altijd in orde. Maar waar ik enorm van geschrokken ben: onze gebruikelijke bestelling kostte altijd 44 euro en nu 56. We kregen dan bij sommige sushi’s er 4 in plaats van 3. Maar dit gaat ons ervan weerhouden nog om de week sushi bij jullie te bestellen. Dit is een bizarre prijsstijging

Hilde
12 juni 2022

Heel goed, vers en lekker

Manon
12 juni 2022

Weer zeer tevreden. Ook leuk (en lekker) dat er wat nieuwe gerechten tussen zitten. Personeel vriendelijk als altijd, alsof je er (bijna) maandelijks komt.

anoniem
11 juni 2022
Jacobien Koolman
6 juni 2022

Deze keer viel mij op dat de sushi niet koud waren. Lauw. Verder prima

anoniem
29 mei 2022
Doornbos
28 mei 2022
Rik
22 mei 2022
Thomas
21 mei 2022

Alles keurig verzorgd en uitstekend van smaak. Heerlijk!!!

Koos
20 mei 2022

Heerlijke sushi, pittige tonijn mag iets minder pittig. Ik zou graag online fooi willen geven.

Wilma
13 mei 2022
Chaja
11 mei 2022

Heerlijke sushi, beste van Groningen!

Anne
10 mei 2022

Ik zou iedere dag wel sesamballen willen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wencke
9 mei 2022

Normaal gesproken altijd ons favoriete adres voor sushi, maar deze keer viel erg tegen. Warme gerechten waren koud, hotegai nigiri zwart aangebrand, edamameboontjes te ver doorgekookt. En dan de nieuwe bakjes. Smaak van het karton gaat in de sushi zitten en het ziet er goedkoop uit. Heel jammer. Dit is voor het eerst in al die jaren dat we niet tevreden waren. Hopelijk was dit eenmalig en kunnen we een volgende keer weer genieten van jullie heerlijke sushi.

Rika
9 mei 2022

Heerlijk gegeten, precies op afgesproken tijd bezorgd en super vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
8 mei 2022

Het smaakte heerlijk allemaal 🍱

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
8 mei 2022

Het was oprecht weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Derek
7 mei 2022

Excellent food w/ quick & kind delivery

Jasper
7 mei 2022

Normaal is de sushi heerlijk maar nu was het extreem zout

Sjabbe van der Weij
4 mei 2022

Sushi was van zeer goede kwaliteit en snel bezorgd!

Wouter-Jan Kok
2 mei 2022

Onze dochter vond het allemaal heerlijk en heeft alles met een dikke glimlach opgegeten. Dus tot de volgende keer.

anoniem
1 mei 2022
W.Branbergen
30 april 2022
Eva van der Lans
29 april 2022
E
23 april 2022
KKA
23 april 2022

Heerlijk eten, vlot bezorgd, vriendelijk personeel, goede prijs.

G H
22 april 2022
Toos
20 april 2022

Super, weer erg tevreden!

Erwin
18 april 2022

Het duurde erg lang voordat de bestelling er was. Enkele warme gerechten waren behoorlijk afgekoeld. Verder was het lekker als altijd. Het zal de paasdrukte geweest zijn!

Katerberg
17 april 2022

Heerlijke verse sushi. Wakame salade was ook erg lekker. Genoten van deze sushi na een dag klussen in ons nieuwe huis in Haren

Dieuwke
16 april 2022

Heel lekker, vers en versierd met leeuwenbekje. Dat is leuk!

M ratelband
2 april 2022
Foky-Anna de boer
2 april 2022

De ossenhaas ontbrak helaas, daar was iets anders voor in de plaats, maar vonden we wel jammer.

anoniem
1 april 2022
Koning
21 maart 2022

Helaas waren ze de wasabi vergeten en waren de warme gerechten koud. Zijn allemaal wel nageleverd, maar daar kan je niet op wachten dus zijn toen zonder de wasabi gaan eten. Wel erg jammer. Levering was precies op de afgesproken tijd.

C Schoonveld
20 maart 2022
Geert
20 maart 2022

Lekker eten👍

Ronda
18 maart 2022

Ik heb t eten om 19.00 besteld en het werd 18.36 al bezorgd... we waren nog niet compleet dus liever volgende keer op of na gekozen bezorgtijd aub. Bezorger zou het terugkoppelen maar niks terug gehoord

Wendy de Plaa-Vrijen
13 maart 2022

Heerlijk eten. Duurde wel wat lang, maar dit was al gecommuniceerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eitens
10 maart 2022

De bezorging heel veel te laat. S middags om 13 uur al besteld voor 19.00 uur en dan nog een half uur te laat komen met lauw warm eten.

Gorter smid
8 maart 2022

De ossenhaaspuntjes waren taai. Dus volgens mij te lang gebakken. Daardoor waren ze niet te eten. De sushi was lekker. M'n kleinzoon heeft genoten.

Yes
5 maart 2022
Eric
4 maart 2022
Hans
28 februari 2022

De sushi is heerlijk echter mogen ze de bijgeplaatste opmerking wel beter lezen. We waren met vier man en kregen maar 4 soja zakjes erbij. Terwijl ik daarbij ook nog eens om wat extra soja saus had gevraagd… minpuntje…

Mieke
27 februari 2022

Heerlijk sushi en vriendelijk personeel!

Koert vI
26 februari 2022

Het was weer top en heerlijk!

Hvi
23 februari 2022
Tristan
18 februari 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten. Top dat jullie zelfs door storm Eunice kwamen bezorgen.

anoniem
12 februari 2022
Martien Zeegers
10 februari 2022

Het eten kwam 25 minuten later dan vermeld. De warme gerechten waren koud.

H.R.
6 februari 2022

Patat was slap en niet warm we bestellen het eigenlijk nooit en zullen het om deze reden niet weer dien, verder goed als altijd!

Harma
5 februari 2022
Kortekaas
3 februari 2022

Altijd top!

Anne
1 februari 2022

Ik ben verliefd op jullie sesamballen ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke Slager
31 januari 2022

Omdat ik dol ben op sushi en mijn man liever chinees wil, bestel ik van allebei wat, maar bij Yugo moet je voor € 30.0 sushi bestellen om voor bezorging in aanmerking te komen. Waarom kan dit niet in één bestelling?

Krewinkel
30 januari 2022

Het was weer geweldig! Je zou het wel iedere dag willen eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
30 januari 2022

Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M. van der Klauw
30 januari 2022

Heerlijke sushi, maar wederom te laat bezorgd helaas.

Jaap
28 januari 2022

Heerlijk

marianne
24 januari 2022

het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanette
22 januari 2022

Voor de derde keer veel en veel te laat bezorgd.

Ann van Voorden
22 januari 2022

Wij bestelden voor 19 uur, pas om 19.45 uur gearriveerd. Was handig geweest om te weten dat het uit ging lopen. Mvg, Ann van Voorden

Lean
21 januari 2022

Waar was mijn sojasaus en wasabi

Landman
21 januari 2022
Borgert
21 januari 2022

Heerlijk genoten. Hopelijk kan de horeca binnenkort weer open. Komen we weer graag langs. :)

Tessa
20 januari 2022

Zoals altijd top kwaliteit!

Toos
20 januari 2022

Heel blij dat Yogo bezorgt! Wij beginnen het nu wel echt te missen, we hebben heerlijk gegeten en hebben echt genoten!

Aernout
16 januari 2022
Anne
16 januari 2022

Weer heerlijk gegeten, het blijft een feestje om de sushi op tafel te zetten !

eric
15 januari 2022
Eddie
15 januari 2022

Helaas viel de kwaliteit en smaak tegen vandaag. Alsof het gisteren al gemaakt was. Supermarkt Sushi. Na al die jaren top kwaliteit vergeven we een slechte keer maar hopen wel dat het éénmalig is.

Ellen Medema
13 januari 2022

Bezorging was in eerste instantie niet compleet. Na een telefoontje werd het ontbrekende tasje gebracht. Toch miste er 1 portie gyozo. Alles smaakte prima

Roos
13 januari 2022

Nooit teleurstellend. Bedankt!

Oene
13 januari 2022

Goed verzorgd, zeer smakelijk, verpakt in afbreekbare verpakkingen! Was eerste keer, niet de laatste!!

Anne Gmelig
10 januari 2022

SESAMBALLEN 😍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Grunn
9 januari 2022

Waar we anders 100% tevreden zijn, duurde de bezorging vandaag erg lang. Echter toen we hebben gebeld werden we vriendelijk te woord gestaan en werd het direct opgelost. Wat het eten betreft, de beste sushi rondom Groningen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. Ridderstap
9 januari 2022

Te laat geleverd. Eten was koud en niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kris
9 januari 2022
Carolien
9 januari 2022

Geen stokjes, geen sojasaus en wasabi etc erbij. Moest 2 uur wachten voor ophalen.

GW
9 januari 2022

Bezorger voor de zoveelste keer aan het zoeken naar het adres én een half uur te laat. Sushi was op elkaar gestapeld in de doos en geen sticks, gember, wasabi en soyasaus geleverd. De edamamebonen waren erg zacht; te lang gekookt of te lang onderweg? Ik heb hier niet meer achteraan gebeld omdat ik me niet echt geholpen voelde toen ik eerder al belde waar de bestelling bleef. Komt op mij over of het iets te druk is bij Yugo om echt aandacht te hebben voor bestelling en bezorging?

V Dijken
8 januari 2022

Warme gerechten waren koud

Henk Buma
8 januari 2022

Zoals altijd weer fantastisch

Venema
8 januari 2022

Heerlijke sushi met zorg bereid en ingepakt. We waren op doorreis en Yugo lag op de route. Dit aangegeven in de opmerkingen bij de bestelling, maar geen reactie op gehad. Er vanuit gegaan dat we ons eten, zoals aan ons bericht, zouden kunnen oppikken om 19.45 uur. Helaas moesten we toen nog een half uur wachten…. Dat was minder fijn. Het eten is erg goed, maar de service kan beter.

Ivo Ramakers
8 januari 2022

Zeer smakelijk en met zorg gemaakt

Littel
7 januari 2022

Voor een knap bedrag sushi besteld bij de afhaalservice. In tegenstelling tot anders zag de sushi er gehaast gemaakt uit en had ze niet de kwaliteit die wij van Yugo gewend zijn. Lekker maar deze keer niet goed genoeg. Ook de wachttijd was niet ok. Hoop volgende keer beter.

Alfred
7 januari 2022

Heerlijke sushi. Verse ingrediënten, dat proef je

Annette van Essen
6 januari 2022

Heerlijke getechten!

K
6 januari 2022

Ruim 1 uur en 3 kwartier nadat er besteld was en 3 kwartier na de aangegeven tijd van bezorging ( door yugo zelf) kwam het eten. Het koude eten was op zich prima maar de warme gerechten waren lauw. Terwijl we op iets meer dan loopafstand van yugo wonen. Een telefoontje na ruim 1,5 uur wachten leverde een : ja maar het is hier heel druk en we zijn met de laatste dingen bezig..... Tja toch een beetje jammer

Peter
5 januari 2022

Het was weer super op de Hoornsedijk!

Maas
27 december 2021

Superrrr!

Marjan Staal
25 december 2021

Half 6 bezorging afgesproken en het werd 19.00 anderhalf uur te laat. Heel vervelend voor de kleine kinderen

Cindy
25 december 2021

Jammer dat we een uur op de bestelling moesten wachten. De bestelling hebben we 's morgens al gedaan. Er had op z'n minst een drankje aangeboden kunnen worden tijdens het wachten. De sushi was gelukkig erg goed, zoals we gewend zijn.

Jacquelien
25 december 2021

Was weer zalig! Hele fijne kerstbox.

Robbert
25 december 2021

Kerstavond dus druk bezorging duurde erg lang. Eten goed als altijd

B F CORPORAAL
25 december 2021

Wat een lekkere Sushi zeg! Elk stukje was een pareltje op de tong. Aanrader!

Angela
23 december 2021

Alles was weer als altijd : HEERLIJK!!

Dominique
22 december 2021

Super lekker ‼️

Berber
20 december 2021

De kwaliteit is altijd fantastisch

Ron
13 december 2021

De beste sushi uit de regio!

Johan
13 december 2021

Heerlijk gegeten, alleen bijna een uur later bezorgd dan de aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan piet
12 december 2021

Het was erg lekker

Oosterveld
12 december 2021

Jammer dat het eten 45min te laat was maar eten was goed

Lianne
12 december 2021
Florentine
11 december 2021

45 min te laat: tip: bel gewoon even!

Angela
9 december 2021

Alles was weer heerlijk

Ivo
6 december 2021
Erwin
5 december 2021

Helaas deze keer een slecht product geleverd door Yugo. We bestellen hier al jaren sushi, altijd erg goed, maar de voorlaatste keer was de Tori Teriyaki al erg van de uien. Deze keer was er nauwelijk een stukje kip in te bekennen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Femke
5 december 2021

Heerlijk!

Michelle Dekker
5 december 2021

Heerlijk !

Lars
5 december 2021
Fam. Kok
4 december 2021

Onze dochter is geen groot liefhebber van de Chinese keuken en wil daarom liever iets uit de Japanse keuken bestellen. De Sake temaki (zalm rol) (nr. 41) is met andere zalm sushi haar favoriet. Die bestellen we er bijna altijd bij. Zo heeft iedereen iets wat hij\zij erg lekker vindt.

Remco
3 december 2021
Henk Hamminga
3 december 2021

Gisteren weer bij mijn favoriete sushi restaurant afgehaald nu dineren niet eventjes kan Maar …… Gisteren was ik sinds eerst een beetje teleurgesteld in de kwaliteit van de tonijn hij was gewoon niet kaakvers Had vier maguro en was niet ok Had ook spicy teka was ook niet heel super qua versheid Beetje teleurgesteld maar ga er vanuit dat het eenmalig was Tot de volgende keer

Koos
2 december 2021

Heerlijke verse sushi en snelle bezorging.

Marianne
1 december 2021
P.C.A.
28 november 2021

Bestelling kwam een half uur te laat en dan ook nog alleen de helft van de bestelling, erg teleurstellend. En alleen een excuus als tegemoetkoming.Had iets meer van Yugo verwacht. Het is ons helaas al vaker overkomen hierbij Yugo te Haren. De sushi is verder prima.

Dennis
28 november 2021

Eten zoals gewoonlijk prima, echter de zoveelste keer dat niet naar de opmerkingen wordt gekeken. We vragen 5 setjes eetstokjes en krijgen er maar 2. En dat voor een bestelling die je sowieso niet met zn tweeen op krijgt. De opmerking staat zelfs bij jullie op de bon. Nu dus 3pers met een vork laten eten. Dat is toch een mindere beleving.

Ko
27 november 2021

Het eten was prima maar de bestelling kwam, na er achter aan gebeid te hebben, meer dan een half uur te laat. En de helft van de bestelling werd vergeten af te geven. En kwam nog n kwartier later.

Jaap
27 november 2021

Op tijd bezorgd en heel erg lekker!

Lian
26 november 2021

Lekker zoals altijd

Anne
20 november 2021

SESAMBALLEN!!! 💘

Wolda
14 november 2021

We vonden de sushi goed van smaak en lekker vers. Het viel me op dat sommige koks met loshangende haren zonder haarnetje werken. Dat vond ik minder fris.

L
14 november 2021

Gefrituurde inktvis ringen waren koud

Eva Huisman
13 november 2021

Heer-lijk!!!

Mb
11 november 2021

Elke keer weer top kwaliteit sushi!!!

Lambert Hadders
8 november 2021

Was weer heerlijk

Esther
7 november 2021

Heerlijk en precies op tijd bezorgd. Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeldau
7 november 2021

Kwamen niet om 17:30 maar tegen 18 uur Maar het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vd Maas
6 november 2021

Zoals altijd. Daarom komen we ook terug.

Rasmus Wiese
6 november 2021

Het was echt lekker deze keer. Heel vers en een gode verhouding tussen vis en rijst.

Dnise
6 november 2021

De sushi zelf was heel goed. Alleen een half uur na bezorgtijd werd ik gebeld met de boodschap dat ze onze bestelling waren vergeten. Uiteindelijk is de sushi een uur na bezorgtijd gebracht. Was toch euk geweest als daar iets meer aandacht aan was besteed.

Patrick
5 november 2021

Top!

Koning
1 november 2021

Internet besteld. Was aangegeven dat er binnen 45min bezorgd zou worden. Gebeld na +/- 60min en gaven aan direct te komen. Het werdt uit eindelijk 1uur en 20min. Tip. Informeer de klant dat het later kan worden.

Lydia
31 oktober 2021

Het was niet wat we van jullie zijn gewend. Onze bestelling was er een uur na verwachte bezorgtijd en onze warme gerechten waren koud. De sushi was niet zo goed als anders. Sorry kan er niks anders van maken Het was een hele teleurstelling

Michael
31 oktober 2021
Remco
30 oktober 2021

Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit. Vriendelijke bezorger en op tijd.

Oaul
23 oktober 2021

Lekker, op tijd, zoals ik verwacht…

Anne Gmelig
21 oktober 2021

Willen jullie voor altijd de sesamballetjes in het assortiment houden?! 😍

Nadine Jansen
21 oktober 2021

De salade en sesamballen kende wij niet, maar waren heerlijk!

Celine
18 oktober 2021
Erik Luppes
17 oktober 2021

De vleesgerechten teveel vocht/vet

Floor
17 oktober 2021

half uur later dan aangegeven tijd. Daar zit nog een klein verbeterpuntje.

Angela
13 oktober 2021

Het was wederom super lekker !!!!

Kosterink
10 oktober 2021
Gerda Staal
10 oktober 2021

Echt de beste sushi in omstreken. Dat is de prijs dan dus ook waard.

Barbara van Bemmel
9 oktober 2021

Laat geleverd. 25 min later dan aangegeven. De sushi was niet allemaal lekker. Veel mindere kwaliteit dan anders.

Femke de Vries
8 oktober 2021

Vandaag was een hele drukke avond, waardoor we lang hebben moeten wachten, dit is uitzondering, normaal goed op tijd en heerlijke sushi, enige verbeter punt zou meer variatie in het aanbod of wisselend aanbod. Het is zolang we al bestellen weinig nieuwe smaken of variatie toegevoegd.

Lele
8 oktober 2021

Svp geen citroen bij de sashimi. Verder Top!

Hegeman
8 oktober 2021

Het was weer heerlijk! Ook de service van een flesje sojasaus was heel attent bij onze afhaalbestelling!

Jeroen
1 oktober 2021
Margreet
30 september 2021
AJ
25 september 2021

Super lekkere sushi. Afhaal prima geregeld.

Jeanette
24 september 2021

Jammer dat de bestelling laat kwam. Kwalitatief is het top!!

G van der Warf
23 september 2021

Smaakte uitstekend!

Derek
18 september 2021
Jager
15 september 2021

Heerlijke sushi, ons favoriete sushi restaurant

Leonie
12 september 2021

Heerlijk gegeten, duidelijk menu en de bestelling werd precies op tijd en netjes bezorgd. Lust voor de maag en het oog. De sashimi (zalm gehad) is uitstekend. Ook toppers zijn de Tamago grill, maki met tamago en de crispy asperge. Mogen wel iets bredere plakjes sashimi zijn en geen citroen op de sashimi svp. En als ik dan toch iets mag aangeven, unagi maki mag van mij persoonlijk zonder surimi. Maar ik haat surimi dus ik bestel voortaan gewoon de temaki unagi dus ook geen probleem. Ik hoop dat Yugo nooit hun bezorggebied aanpast, ga zo door! ♡♡

Eric
9 september 2021
M.m
9 september 2021
Sander
5 september 2021
Iris
5 september 2021

Heerlijke sushi van goede kwaliteit, zowel de vis als de rijst. Lekkerste van Groningen. Vriendelijke bezorging. 10-15 minuutjes later dan de verwachtte bezorgtijd maar alsnog prima levertijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Groen
28 augustus 2021

👍

M van den Berg
26 augustus 2021

Topfood en altijd op tijd

Eimer
24 augustus 2021

Super kwaliteit en smaak Zelden sushi in Nederland gegeten die lekerder was!!!

Jaap
23 augustus 2021

Naar verwachting heerlijk!

Tjakkes
20 augustus 2021
I.L
19 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Broekman
19 augustus 2021
Charline
18 augustus 2021

Geweldig eten, top kwaliteit en echt een favoriet. Top

Gaby Sardani
16 augustus 2021

De sushirijst was te zuur en te droog vergeleken met al de vele andere keren wanneer het allemaal wel prima is geweest

anoniem
13 augustus 2021
Anne
13 augustus 2021

Eten is fantastisch! Bezorger zeer vriendelijk, helaas wat laat en eten koud

Gertrude
12 augustus 2021

Heerlijke sushi, handige bestel app en vriendelijk personeel

Je moeder
7 augustus 2021
Hans
5 augustus 2021

Heerlijk

Truus
4 augustus 2021

Het was weer als vanouds heerlijk

Ria
17 juli 2021
Jaap
17 juli 2021

Heerlijk eten. Bestelling verliep makkelijk en punctueel. Heel goed.

Anoniem
17 juli 2021

Wachten altijd waard. Super lekker! Duurde wel een beetje lang. Daarom 4 sterren verder 5 sterren waard!

Mb
17 juli 2021

Altijd heerlijk!!!

Maria venema
15 juli 2021

heerlijk!!. fijne vakantie

driessen/postma
13 juli 2021

Bezorging 3 kwartier te laat en de sushi was warm. Gaan we niet nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marie
11 juli 2021

Eten was prima maar bezorgtijd was veel te lang. Ruim twee uur wachten….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Philipp
10 juli 2021

Wat vroeg bezorged, eten was heerlijk zoals altijd!

Eric
8 juli 2021
Ellen
7 juli 2021

De rijst plakte dit keer niet goed. Alles viel uit elkaar. Nog nooit eerder gehad.

Anoniem
5 juli 2021

Heel lekker zoals altijd en sneller dan aangegeven (kwartier eerder). Dankjullie!

Annelot Wagenaar
4 juli 2021

Heerlijk! De beste Sushi! Genieten!

Krewinkel
3 juli 2021

Het was weer super. Mooi verzorgd, vers en de warme sushi was ook warm.

Iet Goedkoop
3 juli 2021
Jeroen
1 juli 2021

Bezorging was voor de tweede keer ruim 20 minuten laat.

Hannah
30 juni 2021

We bestellen regelmatig bij Yugo en het smaakt dan ook altijd heerlijk! Dit keer hadden we echter een sushi-box besteld van 26x sushi, waarbij de hoeveelheden kleiner leken en ook in een kleiner doosje zaten dan normaal. Misschien is er iets misgegaan, of de prijzen zijn verhoogd voor kleinere porties?

Chaja
28 juni 2021

Heerlijke verse sushi, de kwaliteit is altijd goed. En snel bezorgd!

Marianne
25 juni 2021

Heerlijk gegeten! Voor het eerst laten bezorgen. Was keurig op tijd en vriendelijke bezorger.

R. Van der Beek
24 juni 2021
Groenhof
20 juni 2021

Het eten was koud en slap, jammer genoeg zat er een haar op 1 vd sushi's. De beloofde tijdsindicatie was met meer dan half uur later gekomen. Dit was niet een goede ervaring zo kennen we YUGO ook niet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Jager
18 juni 2021

Heerlijk smaakvolle sushi’s gegeten,super genoten!!

Ria SMIT
18 juni 2021

We hebben tijdens het voetballen kijken heerlijk van de Sushi gegeten.

Hendriks
16 juni 2021

Kwaliteit minder dan wat we gewend zijn: sushi's plakten aan elkaar, was (te) lauw, tonijn was bruin van kleur.

Inge
16 juni 2021

Het was gewoon heerlijk!!

Jan
13 juni 2021

Goed verzorgde, smakelijke bestelling Bezorger uiterst vriendelijk, correct en op tijd!

Mindert
13 juni 2021
Philipp
12 juni 2021

Op een zaterdag tijdens een drukke tijd besteld. Eten perfect op tijd ontvangen en kwaliteit was geweldig, zoals altijd. Ga zo door Yugo!

erik
12 juni 2021
Anoniem
10 juni 2021

Prima op tijd bezorgd, zoals altijd errrg lekker. Dankjullie wel!

Tom
8 juni 2021
Lieneke
6 juni 2021

Bezorging was veel te laat.

Gé ten Have
6 juni 2021

Heerlijk gevarieerd en vers van kwaliteit.

Monique Berends
3 juni 2021
Therese Eitens
2 juni 2021

Heerlijk zoals altijd en precies op de afgesproken tijd bezorg

Rudy
30 mei 2021

Heel erg lekker : )

Anne
30 mei 2021
Lilian
28 mei 2021
Jacobien
27 mei 2021

Prima! Helemaal goed weer!

Karin
27 mei 2021

Prima en heerlijk

Gijsbert
26 mei 2021

Super!

Arjan
26 mei 2021

Heerlijk

E.de Jong
25 mei 2021

De kwaliteit van het eten fantastisch en de bezorging was mooi op tijd..

Koos
24 mei 2021

Heerlijke verse sushi. Snel bereid.

Henk
24 mei 2021
Arjen de jong
23 mei 2021

Voor het eerst ook krulfriet besteld. Kwaliteit was zeer slecht. Niet krokant, zacht en vochtig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
20 mei 2021

Ze waren 25 minuten te laat

S.Kalfsbeek
17 mei 2021

De vis en rijst waren droog en de salades waren niet conform de plaatjes en bovendien 95 procent gesneden kool met ietsje anders erop. Maiskorrels en avocado hebben in de Japanse keuken ook niets te zoeken. Sorry .....maar het was ons eerste en meteen onze laatste keer. S.Kalfsbeek

Blanco
15 mei 2021

Very good service and excellent sushi

Frouwke
15 mei 2021

Heerlijke sushi!! Bij bepaalde sushi’s vinden we de prijs wel erg hoog voor ossenhaas, 1 hapje voor 3 euro. Ook de gefrituurde inktvisring was erg klein en veel deeg.

Nathalie
14 mei 2021

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit vis en vlees.

Mauricr
9 mei 2021

Geen sojasaus bij de levering en minder stokjes dan bij de bestelling gevraagd.

Kim
9 mei 2021

Lekkere sushi, snel bezorgd, aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janes Haulussy
9 mei 2021

Was weer heerlijk!!!! 😋 Vriendelijk zoals altijd bij Yugo

Janneke
9 mei 2021

smaak was erg goed alleen beetje jammer dat ik er bijna 3 kwartier op heb moeten wachten.

Lyske Bouma
9 mei 2021

Wij bestellen regelmatig bij jullie en zijn doorgaans zeer tevreden. Vanavond was onze bestelling (bevestigd voor afhalen om 19.15) meer dan een half uur te laat klaar. Hierdoor liepen (familie)afspraken mis en was het warme gedeelte van het eten (calamaris, ebi Fry, twister fries) klef en/of koud geworden bij aankomst thuis...(wellicht was dit al eerder klaar en heeft het een tijd gestaan?). Normaliter goede ervaring maar vanavond dus helaas niet.

Manon
8 mei 2021

Het eten was heerlijk! De kwaliteit is altijd perfect. Het was vandaag alleen wel te druk. Vind het heel fijn dat jullie zo goed draaien in deze tijden, maar als je besteld... het ophaalt op een bepaalde tijd welke je kunt aangeven, maar vervolgens 35 minuten alsnog moet wachten. Dat is niet ok. Helemaal niet als je smiddags je bestelling al doorgeeft. Dan moet je wellicht bepaalde ophaal momenten niet meer aanbieden als het personeel het niet aankan. Denk dat dat mensen eerder tevreden houdt, dan met 9 mensen voorin de zaak wachten op een al tijdig gedane bestelling. Kleine tip. Maar het eten was verrukkelijk.

Petra
8 mei 2021
Strothmann
8 mei 2021

Het was Lekker! Vers en viel in de smaak thuis!

Silvia
8 mei 2021

Prima kwaliteit en smaak. De boxen zijn lekker gevarieerd

Ronald Hof
8 mei 2021

De sushi was lekker maar 2 haren in de sushi was vies. Daarom slechts 2 sterren

M.bakker
7 mei 2021

We bestellen regelmatig en zijn altijd tevreden, maar deze keer was de kwaliteit minder, de edamer boontjes niet vers en de vissalade beneden de maat. Hoop dat het een vlg keer weer als vanouds is

Saskia Verhulst
6 mei 2021

Was super lekker en alles was prima verzorgd.

Jaap
5 mei 2021

Alles was prima en heel erg lekker. Voor herhaling vatbaar!!

Angela
5 mei 2021

Het was weer heerlijk !

Littel
2 mei 2021
Wencke
2 mei 2021

Het blijft ons meest favoriete sushi-restaurant! Sushi thuis bezorgd is ook heerlijk. We hopen snel weer bij jullie aan een tafeltje te kunnen zitten.

Sander
1 mei 2021

Het was weer super lekker!

Roos
1 mei 2021

Heerlijk als altijd

Daniel
29 april 2021
Gety
28 april 2021

Snelle bezorging en heerlijk gegeten!

Rick
26 april 2021

Super lekker en de bezorging was snel. De bezorger tevens vriendelijk. Fantastisch!

MarkR
26 april 2021

De sushi van Yugo is een klasse apart. Bestellen/afhaal goed geregeld.

Esther
26 april 2021

Heerlijke sushi en op tijd gebracht. Top!

Roland
20 april 2021

De kwaliteit is ondertussen sterk teruggelopen. Hopelijk is de kwaliteit weer op orde zodra het restaurant open mag, want dat zal de eerste keer zijn dat ik weer kom.

RoUd
17 april 2021

Uitstekende kwaliteit. Snelle en zorgvuldige service. Heerlijk!

Paula
17 april 2021

Het was heerlijk, alles vers en fris en op tijd bezorgt, top!

Petra Winters
17 april 2021

Heerlijke sushi! Kwaliteit en service is uitstekend.

Jose Nuijten
17 april 2021

het was lekker vers, heerlijke sushi. Op internet besteld, het stond klaar op de salade na, daaraan werd de laatste hand gelegd. Yugo there!!!!

Marielle
15 april 2021

Keurig op tijd geleverd, vriendelijke bezorger! Het eten was weer heerlijk! Verse producten en met zorg gemaakt

Janneke
12 april 2021

Heerlijke sushi, stond klaar dus afhalen ging vlot.

Irmi Klijntunte
11 april 2021

Heerlijke sushi, vriendelijke service! Gaan we vaker doen!

F.M Schaaf
11 april 2021

Was heerlijk en punctueel op tijd gebracht!

Klaas de Jonge
10 april 2021

Ondanks dat we het al wel weten, was het weer een waar feest met deze culinaire hoogstandjes.

M.
10 april 2021

Heerlijke verse sushi !

Henk Neddermeijer
10 april 2021

Overheerlijk

Henk Hamminga
7 april 2021

Het is altijd een feestje om sushi te halen/eten bij Yugo!!! Voor mij echt de beste sushi in het noorden Perfecte sushi rijst en kwaliteit

Sandra
6 april 2021

Heerlijk gegeten. Absolute aanrader!

Franke
4 april 2021

De kwaliteit van het eten was weer uitstekend. Dit keer ontbrak echter de sojasaus en eetstokjes en daar kwam ik natuurlijk pas achter toen de bezorger al weer weg was. Gelukkig hadden de buren nog wat liggen dus heb ik toch van de sushi kunnen genieten. Verder missen wij de mogelijkheid om ook rijst of nasi te bestellen als bijgerecht. Als dat kan zijn de niet sushi liefhebbers in het gezin ook blij 🙃

Tom
3 april 2021

Goede kwaliteit, vers gemaakt, mooi verpakt. Bestellen bij Yugo is altijd een feestje!

Manon
1 april 2021

Zoals altijd heerlijk! Kan alleen niet wachten om weer in het restaurant te eten. Nu bestellen we alleen sushi en niet de warme gerechten voor de afwisseling thuis, maar het liefste geniet ik weer van alles! 😁

Tatiana
1 april 2021

It was very easy to place the order and in only 15 min thereafter the order was delivered! Great service and very tasty food! Will order again.

Renate C
1 april 2021

Goede kwaliteit, veel keuze, altijd vers

Dick Janssen
31 maart 2021

Heerlijke Sushi. Perfect voor een warme lente avond met vrienden.

Naomi
29 maart 2021

Wederom erg lekker.